promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez igen! A Vidi újra legyőzte a PAOK-ot, és már csak a Chelsea van előtte
Borítókép:  MTI/Illyés Tibor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A görög PAOK úgy érkezett Budapestre, a MOL Vidi FC elleni Európa-liga mérkőzésre, hogy győznie kell, ahhoz, hogy életben tartsa a továbbjutása esélyeit. (A két csapat előző találkozóját is a Vidi nyerte.) Ez a mérkőzés taktikai oldaláról annyit jelentett, hogy a görög csapatnak mindenképp gólt kellett szereznie, értsd: nagy hangsúlyt kellett helyeznie a támadásaira.

Ez pedig kapóra jött a Vidinek. Főképp azért, mert a székesfehérvári együttes alapvetően az ellenfélnek adja a labdát, hogy aztán egy-egy hiba után ellentámadást vezetve gólt, gólokat szerezzen. Így volt ez ezúttal is. Marko Nikolics fiai védekezésben 4-5-1-es felállásban, rohanva a labda irányába, a mérkőzés java részében pedig zárva a passzsávokat. Majd, amint lehetőség adódott a szélek felé nyitva rohant a görög kapu felé.

Az első félidőt több szabálytalanság és kósza helyzetecskék, míg a másodikat már minőségibb futball jellemezte. Főleg azért, mert a csapatok nagyobb hatékonysággal passzoltak, illetve azért, mert a második játékrészben szerezte meg a győztes gólt a MOL Vidi. Egy, az ellenfél térfelén történő labdaszerzés után Vinicius adott be, majd jött Milanov és a kapuba fejelt.

Csak a hajrában nyomta be a szákesfehérvári együttest saját kapuja elé a PAOK, de mivel egy-egy magyar láb mindig a kellő időben volt a kellő helyen, így Kovácsiknak nem kellett hatalmas védést bemutatnia.

A vége tehát 1-0-s magyar győzelem, ami egyben jelenleg továbbjutást jelent, hiszen a BATE otthon kapott ki 1-0-ra a Chelsea-től.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás