promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liam Neeson nem igazán akar leállni
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Hollywood ismét pihenni akart kicsit, vagy túl jónak találták az „In Order of Disappearance” című norvég alkotást, mivel ez alapján készítették el a Liam Neesonos amerikai verziót. Magyarul „Az eltűnés sorrendjében” címen ismerhetjük. Nagyon jó skandináv kriminek tartják, szóval ha érezzük magunkban az elszántságot, nyugodtan próbáljuk be.

Hófödte tájakra merészkedünk, amiket én imádok a jó meleg szobából nézni. Liam Neeson, azaz Nels hókotró sofőrként dolgozik, meg hát segít, ahol tud egyszerű emberként. Imádja is a közösség, ahogy a családját is. Még az Év Állampolgára díjat is bezsebeli, de aztán egy tragédia véget vet a boldog hétköznapoknak.

Fiát drogtúladagolás következtében holtan találják, Nels azonban nem akarja elhinni, hogy a fia erre vetemedett volna. A rendőrség leáll, ő viszont saját szakállára nyomozni kezd a drogkartell ellen. Na és mi lesz ebből? Hát bosszú, a hókotró bosszúja!

A film érdekessége még, hogy Hans Petter Moland ült be a rendezői székbe, aki az eredeti filmet is vezényelte. Szóval most csak annyi dolga volt, hogy egy új stábbal átültesse amerikai módira az egész sztorit.

Neeson mellett Emmy Rossum, Tom Bateman, Domenick Lombardozzi, és Laura Dern is feltűnnek majd filmben, utóbbi mint Nels felesége.

A Cold Pursuit 2019. február 8-án debütál az amerikai mozikban. Magyar dátumról még nincs hír, de biztosak lehetünk benne, hogy be fogják mutatni a hazai filmszínházak.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás