promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  Instagram
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]A legújabb Rambo-film már az ötödik lesz a sorban, ennek az alcíme pedig Last Blood, vagyis Utolsó vér. A film készítői ezzel a címmel akarják keretbe foglalni Rambo-történetét, ugyanis emlékezhetünk rá, hogy az első film címe az volt, hogy az Első vérig még 1982-ben.

Annyit már tudunk, hogy a Sylvester Stallone által megformált Rambo visszavonultan, cowboyként éli mindennapjait. Azonban egyik barátjának a lányát elrabolja a mexikói drogkartel, így a főhősnek Mexikóba kell utaznia. Társául szegődik egy riporternő, aki megpróbálja leleplezni a bűnszervezetet, ugyanis ettől reméli azt, hogy féltestvérét is ki tudja szabadítani a karmai közül. A riporternőt a The OA sorozatból ismert Paz Vega alakítja majd.

Rambo legendás kése

Az is kiderült, hogy a drogkartell fejét, tehát Rambo fő ellenségét a 43 éves Sergio Peris-Mencheta játssza, aki ezt Instagram-poszttal meg is erősítette.

A Rambo 5-öt a tervek szerint már idén elkezdik forgatni Bulgáriában és Spanyolországban, és 2020-ban fogják bemutatni. A rendezést – egyes hírek szerint Stallone segítségével – Adrian Gunbergre bízták. Ő rendezte a Börtönyregényt, de rendező-asszistensként dolgozott A tűzben edzett férfi és az Apocalypto című filmeknél.

(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás