Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Két újonc tarolt az Amerikai mozikban

Két újonc tarolt az Amerikai mozikban

Zene, Film & Kultúra

Két újonc tarolt az Amerikai mozikban

Zene, Film & Kultúra

Promotions - 2018.10.01. 09:09
Az emberek ki voltak éhezve egy kis agykikapcsolásra, mivel a Universal stúdió Esti iskola című vígjátékára ültek be a legtöbben. Kevin Hart és Tiffany Haddish főszereplésével készült mozi tipikus amcsi komédia. A 29 millió dolláros költségvetésbe belefért, hogy felrobbantsanak egy boltot, és végül hazavágjanak egy Porschét. Mivel 28 milliót hozott, már gyakorlatilag csak Amerikában vissza is hozta az árát.

Az ezüstérmes az Apróláb nevezetű családi animációs film volt 23 millió dollárral. Itt a Gru és az Őrült, dilis szerelem írói valamint a LEGO-filmek producerei fogtak össze, hogy a bemutassák a jetik birodalmát, amit teljesen felforgat az, hogy egy apró lábnyomot találnak a hóban. A kritikusok amúgy nagyon eredeti és üdítő alkotásnak tartják, szóval nyugodtan beülhetünk rá a családdal a moziba.

Jack Black és Cate Blanchet családi fantasyje, A végzet órája a harmadik helyet szerezte meg a jegyárbevételi sikerlistán, miután a második hétvégén 12,4 millió dollárt hozott, amivel már 44,7 milliós az észak-amerikai bevétele. Erre sajnos a magyar közönségnek november elsejéig várnia kell, mivel nálunk ekkor lesz bemutatva.

Az Egy kis szívesség, a Lionsgate misztikus thrillere a negyedik helyet szerezte meg 6,5 millió dollárral, ezzel együtt már 42,9 millió dollár értékben váltottak rá jegyet az észak-amerikai mozinézők. Ötödik a sikerlistán Az apáca című horror 5,4 millió dollárral, mellyel együtt 109 milliósra rúg az észak-amerikai bevétele.

Mondhatni jól teljesített az iskolakezdős hónap, olyannyira, hogy ez lett minden idők második legjobb szeptembere. Az első pont tavaly volt, de hát nem meglepő módon, mivel ekkor volt bemutatva Stephen King újra feldolgozott horrorja, az Az, ami nem csak félelmetes volt, de félelmetes bevételeket is generált.

(Torony)