promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  toonzone.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Ennek apropójaként leleplezték Joaquin Phoenix Joker arcát, illetve néhány rövid jelenet is felkerült a YouTube-ra, bár azt nem lehet tudni, hogy hivatalosan vagy sem.

A film nem követi a DC Comics képregényeinek történését, hanem a történetbeli szereplőket megtartva, viszonylag új alapokra helyezi a sztorit. Vagyis alapvetően nem a DC univerzum hivatalos részét képzi majd a film, ahol úgy tudjuk, egyelőre továbbra is Jared Leto formálja meg a hírhedt főgonoszt.

Ebben a filmben Joker történetét ismerhetjük meg onnantól kezdve, még mielőtt Arthurként gonosszá vált volna. És ami nagy különbség lesz az előző Joker sztorikhoz képest Todd Phillips elmondása alapján, hogy kevésbé az akción lesz a hangsúly, hanem sokkal inkább egy komoly karakter megformálásokra alapozó, vérbeli gengszter krimi bontakozik ki majd a szemünk előtt. Ehhez nagy segítségére lesz a rendezőnek a film másik producere, Martin Scorsese is, így okkal bízhatunk Phillips szavaiban.

Végre láthattuk Joker arcát Joaquin Phoenix szerepében kép2

A videót Jokerről maga Todd Phillips rakta ki Twitteren és Instagramon, illetve további két videó is napvilágot látott a YouTube-on egy-egy forgatási jelenetről:

A mozikban 2019. október 4-én debütáló filmben a szereplőgárdában helyet kapott többek közt Robert De Niro és a Deadpool 2 Dominoját alakító, Zazie Beetz is, vagyis a szereposztásra azt gondoljuk, hogy nem igazán lehet panaszunk. Innentől már Todd Phillips kezében van a film sorsa.

(Horváth Gábor)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás