promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Mac Miller
Borítókép:  tmz.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ariana Grande egykori barátja – 2018 májusában szakítottak – korábban nyiltan beszélt drog- és italfüggőségéről.

Mac Miller 14 éves korában kezdett rappelni, 2011-ben Donald Trump című számával futott be, amely arról szólt, hogy a zenész is olyan sikeres és gazdag akar lenni, mint az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnöke. Természetesen 2016-ban az elnökválasztási-kampány idején újra felkapták a számot.


Azonban magánélete inkább a balhékról és botrányokról szólt. Többször meggyűlt a baja a rendőrséggel, de drogproblémái is állandó címlapot jelentettek az amerikai bulvárlapoknak. Legutóbb májusban – a világhírű barátnőjével történő szakítás környékén –, autójával nekicsapódott egy oszlopnak, majd elhajtott a helyszínről.

Ariana Grande két évig volt együtt Miller-rel, a szakítással kapcsolatban azt mondta:
Nem vagyok sem az anyja, sem a bébiszittere. Úgy gondolom, hogy egy nőtől sem szabad azt elvárni, hogy ezt a szerepet játssza éveken keresztül. Amíg együtt voltunk addig támogattam, segítettem és törődtem vele, hogy józan és tiszta maradjon, mostantól csak az ima marad, hogy helyrejöjjön.
Miller halála után Grande-nak törölnie kellett azt a rengeteg kommentet, amiben őt hibáztatják a rapper haláláért. A rajongók szerint a zenész miatta került megint nehéz helyzetbe, ami végül a halálához vezetett.

Mac Miller és Ariana Grande

Mac Miller élete folyamán többször is utalt arra, hogy fiatalon fog meghalni:
Nyomasztóak a mindennapjaim, ugyanis életem során szokszor éreztem azt, hogy meg kell feleljek valakinek, és szinte állandóan az az érésem, hogy valamilyen képet kellene mutatnom magamról a külvilágnak.
2014-től a Warner Bros. volt a zenei kiadója, de az MTV2-n saját műsora is volt. A rapper idén adta ki Swimming nevű albumát, aminek most indult volna a turnéja.


(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás