promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]A Queen 1975-ös slágere után a Bohemian Rhapsody (Bohém rapszódia) címet kapó mozifilm a Queen 1970-es megalakulásától kezdve a feltörésükön át egészen az 1985-ös Live Aid koncertig idézi fel az együttes történetét.

A tagokat a Mr. Robottal befutott Rami Malek (Freddie Mercury), Gwilym Lee (Brian May), Ben Hardy (Roger Taylor) és Joseph Mazzello (John Deacon) alakítják. A legfontosabb mellékeszerepeket Mike Myers, Aiden Gillen, Tom Hollander és Lucy Boynton játsszák.

Eredetileg Sacha Baron Cohen, azaz Borat játszotta volna a legendás énekest, de ő kiszállt a projektből, mert nem tetszett neki, hogy a film felénél meghal Freddie, és utána arról szól a történet, hogyan dolgozzák fel a többiek a halálát. Azóta a stáb is rájött erre, hogy nem ez a jó irány, alaposan át dolgozták a forgatkönyvet és megtalálták a legjobb színészet a Queen frontemberének szerepére. 

A film első, igazi előzetesét nézve az embert a hideg rázza.

Remi Malek alakítása annyira hiteles, hogy azt hihetnénk Freddie Mercury feltámadt hamvaiból. Malek zseniálisan hozza Mercury hanghordozását, gesztusait, a humorát. Most már nem csak a film hangulatából mutatnak ízelítőt, hanem a sztori is kezd kirajzolódni.

A Bohemian Rhapsody egy nappal az amerikai bemutató előtt: november 1-jén fog a magyar mozikba kerülni.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás