Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A következő Godzilla már tüzet is okád

A következő Godzilla már tüzet is okád

Zene, Film & Kultúra

A következő Godzilla már tüzet is okád

Zene, Film & Kultúra

Promotions 17:19
Megérkezett az első kép a 2014-es Godzilla-film folytatásához, ami a sokat ígérő A szörnyek királya címen fut, és még az előző résznél is nagyobb összecsapásokra várhatók. Bár csak 2019 májusának végén kerül a mozikba, az alkotók már jó előre elkezdték csepegtetni az információt. 

Az elsősorban az Adsz vagy kapsz (Trick 'r Treat) című horror rendezőjeként ismertté vált Michael Dougherty egy interjúban elmondta: a történet szerint Godzilla az előző film végén csapott pusztítása után jó időre eltűnt, ám a paranoia és a rettegés egyre nő az emberekben, mindenki azt lesi, a szörny mikor tér vissza, és ha visszatér, vajon egyedül, vagy van létezik még olyan bestia, mint ő.

A kérdést nem sokáig hagyták függőben, a Warner Bros. hamar reagált, tovább csigázva a rajongókat, hiszen, mint jelezték: Godzilla az új filmben valóban összecsap ősi ellenségeivel, a lepkeszerű Mothrával, Rodannal, a sárkányszörnnyel, és a háromfejű King Ghidorah-val. És amint az óriás szörnyek egymásnak feszülnek, az emberiség jövője komoly veszélybe kerül.

A főbb szerepekben szinte teljesen új színészgárdát láthatunk majd: Vera Farmiga, Kyle Chandler és a Stranger Things üdvöskéje, Millie Bobby Brown játsszák majd a katasztrófa kellős közepébe rekedt családot. Ken Watanabe és Sally Hawkins visszatérnek a Monarch szörnyügyi vállalat kutatóiként.

Mindeközben már készül a Godzilla vs. Kong, amelyben a változatosság kedvéért a címben foglalt két szörny feszül majd egymásnak, hogy eldöntsék, ki a szörnyek igazi királya – ha ez nem dől el már jövőre. A King Kong-os Godzilla 2020-ban érkezik a mozikba.

(fib)