Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Morgan karaktere lesz benne a Fear the Walking Deadben

Morgan karaktere lesz benne a Fear the Walking Deadben

Zene, Film & Kultúra

Morgan karaktere lesz benne a Fear the Walking Deadben

Zene, Film & Kultúra

Promotions 14:23
A fanok már régóta fel voltak csigázva, a készítők ugyanis jelezték, hogy a két sorozatnak lesz közös pontja, és egy szereplő mindkettőben feltűnik majd. A rajongók Abraham Fordra számítottak a legtöbben, de a markánsabb mellékszereplők közül szinte mindenkire volt már tipp. Végül a Talking Deadben bejelentették Lennie James színész nevét, aki frissen rajta lesz az FTWD stáblistáján.

Morgan már a sorozat elejétől jelen van, azonban mint tudjuk, sok időre el is tűnik, és külön utakon jár, így érdekes lesz ez a fajta sztori és a beépülése a testvérsorozatba.

A Fear the Walking Deadet amúgy sokan hanyagolják azok, akik alapból nagyon is követik a fősorozatot, így kicsit őket is be akarják vonzani ezzel a lépéssel. Abraham akármennyire is logikus döntés lett volna, Morgant rengetegen imádják, és sokan kíváncsiak lesznek a szerepére.

Az FTWD negyedik évadának forgatása hamarosan kezdődik. Lennie Jamesnek valószínűleg nem fog gondot jelenteni a dupla terhelés, mert ezzel a lépéssel nem hinném, hogy hanyagolnák őt az eredeti szériában. (Torony)