promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit hozhat az új Spielberg film?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Spotlight oknyomozós sztorija nagyot fogott anno, és el is vitte a legjobb filmnek járó Oscart. Most Spielberg akarja bemutatni a műfajt egy teljesen más szemszögből.

Meryl Streep a Washington Post vezetőjét, míg Tom Hanks a szerkesztőt alakítja majd, akik összefogva akarják elérni, hogy évtizedes kormánytitkokat hozzanak a felszínre.  A magyar cím már eleve árulkodó: A Pentagon titkai.

Persze az angol cím mutatja meg igazán ”The Post” miről is fog szólni az alkotás. A középpontban a Washington Post és az állam háborúja áll, akik tönkre akarják tenni az újságot, ha nyilvánosságra merik hozni a vietnámi háborúval kapcsolatos aktákat.

Spielberg összehozta a nagy csapatot, mivel mellette volt Janusz Kaminski operatőr és John Williams zeneszerző is. A mellékszerepekben ott lesz még Alison Brie, Bradley Whitford, Sarah Paulson, Bruce Greenwood, Michael Stuhlbarg, Bob Odenkirk, Matthew Rhys és Carrie Coon is.

Valószínűleg az igazi feszült drámák rajongóinak lesz telitalálat ez a mozi. Az előzeteshez van magyar felirat is, csak be kell kapcsolnunk, ha nem indulna el magától. A premier Amerikában december végén lesz, mi január 25-én ülhetünk be rá a magyar mozikban. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás