Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

The Walking Dead 100

The Walking Dead 100

Zene, Film & Kultúra

The Walking Dead 100

Zene, Film & Kultúra

Promotions 06:40
A The Walking Dead nyolcadik évada október 23-án hétfőn este, nem sokkal az amerikai premier után Magyarországon is elindul a FOX csatornán. Mivel hihetetlen sokan nézik itthon is a sorozatot, így a premier előtt még a plakátok is elárasztják az országot, amik felhívják a figyelmet, hogy nincs sok hátra.

A sorozat első évada még csak 6 részes volt, a második 13, utána pedig végig beálltak a 16 részes rendszerre, amit ugyebár mindig 8-8 részre kettészednek. Ez azt jelenti, hogy a 7. évad zárásakor pont 99 rész ment le, vagyis a 8. évad premierje lesz a jubileumi 100. epizód.

Tény és való, hogy a rajongók nélkül sehol sem lenne a The Walking Dead. Hiába a képregény, ha nem produkálna brutális nézettséget szerte a világon a széria, akkor már rég le kellett volna lőni. A legnagyobb karakterek mondanak köszönetet a videóban, amitől angol tudás nélkül sem kell rettegni, mert van hozzá magyar felirat. A Rick Grimest alakító Andrew Lincoln csak annyit szúr oda a végén, hogy a 100. nagyot fog szólni! (Torony)