promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Cruise múmiája nem tudta lenyomni a Wonder Womant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A múmia az észak-amerikai nyári hétvégeken megszokotthoz képest nagy csalódást jelent, külföldön sokkal nagyobb sikerrel játszották: 63 országban összesen 141,8 millió dollár értékben váltottak rá jegyet.

A Tom Cruise nevével fémjelzett film a stúdió új vállalkozásának, az egymással lazán összefüggő részekből álló szörnyfilmek, az úgynevezett Dark Universe (Sötét univerzum) nyitó darabja, melyet még legalább négy további követ, a The Invisible Man Johnny Depp főszereplésével, a Dr. Jekyll Russell Crowe-val, a Frankenstein's Monster Javier Bardemmel és a Bride of Frankenstein, melynek nincs még szereplőgárdája – mutatott rá a The Hollywood Reporter.

Az ötlet amúgy zseniális, de sok múlik azon is, hogy A múmia mit tud felmutatni. Azt is tudni kell, hogy ez az ősrégi múmia feldolgozása, és semmi köze a Brendan Fraser féle univerzumhoz. A kritikusok nem ájultak el tőle, míg a közönség az „egyszer talán nézhető, de semmi extrát nem ad” kategóriába sorolják.
 
A hétvége nyertese, a Warner Bros. Wonder Woman című szuperhősfilmje alig 45 százalékkal hozott kevesebbet a második hétvégén az elsőhöz képest Észak-Amerikában, debütálása tizedik napján elérte a 200 millió dolláros jegyárbevételt.

Az első ötbe bekerült a második hete játszott Captain Underpants: The First Epic Movie című animáció, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja és A galaxis őrzői vol. 2. is. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás