promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét mélygarázs klubbá alakul a Müpa
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A pályázó zenekarok közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, amely május 26-án önálló koncertet adhat a Garázsband Fesztiválon.

A 2016 júniusában először megszervezett fesztiválon öt tehetséges fiatal zenekar léphetett fel szokatlan helyszínen, a Müpa mélygarázsában, amely az alkalomra underground klubbá változott. A közönségdíjat tavaly a The Bluebay Foxes kapta, és az elmúlt egy évben berobbant a budapesti koncertéletbe a Müpa különdíját elnyert öttagú Luckies is.

Május 26-án 20 órától újra kinyílnak a sorompók, és egy estére ismét a fiatalok és a zene veheti birtokba a Müpa mélygarázsát. A szervezők idén is olyan pop-rock zenekarok jelentkezését várják, amelynek tagjai 16 és 26 év között vannak. A beérkezett pályázatokat a Müpa idei évadának fellépőiből összeálló szakmai zsűri - Bocskor Bíborka, Jónás Vera, Hrutka Róbert, Little G Weevil és Jamie Winchester - bírálja el, és választja ki az öt nyertes zenekart, amely 40-40 perces önálló koncertet adhat a Garázsband Fesztiválon.

A fellépő zenekarok a közönség helyszíni szavazatai alapján a Müpa és Ludwig Múzeum felajánlásából további értékes díjakat - egy egész napot egy profi hangstúdióban fotózással egybekötve és további fellépési lehetőséget - nyerhetnek.

Pályázni 2017. május 10-ig lehet a garazsband@mupa.hu e-mail címre beküldött jelentkezési lappal, amit ide kattintva tudtok letölteni. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás