promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karácsonyi csomag a Szigettől
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nézzük először a Nagyszínpadot: őrületes bulit ígér a Major Lazer fellépése, hiszen a fáradhatatlan sztárproducer Diplo és társai mind show-hangulatban, mind látványban az élen járnak. A Lean On-tól kezdve a Cold Water-ig rengeteg fülbemászó világslágert hallhatunk majd, a rajongóknak külön öröm, hogy várhatóan év elején érkezik a legújabb, negyedik nagylemezük is. Minden évben elképesztően látványos és emlékezetes End Show zárja a Nagyszínpad programsorozatát, a 25. fesztiválon ezúttal nemcsak a látvány, hanem a hangulat is garantált, hiszen az őrületes bulijaikról híres páros, Dimitri Vegas & Like Mike celebrálja a záróbulit, különleges tűzijáték-, fény- és lézershow kíséretében. A Nagyszínpad korábbi sávjaiba érkezik majd októberben megjelent harmadik nagylemezével az egyik legnépszerűbb észak-ír indie zenekar, a Two Door Cinema Club, és a huszonéves indie-pop dalszerző-énekes Tom Odell is.


Az A38 Színpadon lép fel Hollandia jelenleg legnépszerűbb indie-rock zenekara, az új lemezével telt házak előtt turnézó Kensington, ide jön a szupertehetséges és rendkívül sokszínű kanadai indierocker Mac DeMarco, de fellép a nemrég alakult londoni alt-pop duó, az Oh Wonder is. Visszatér a Szigetre a kaliforniai punk úttörőjének számító Bad Religion is, akik 17. nagylemezüket jelentetik meg 2017-ben. Az A38 Színpad hip-hop/elektronikus zenei kínálatát erősíti a legendás sztárproducer, DJ Shadow, jön Izland egyik legizgalmasabb zenei kollektívája, a GusGus, de fellép az egyszerre kaotikus-slágeres house-trap-ben utazó GTA duó is. A keleti parti hip-hop érzést pedig a huszonéves Vince Staples hozza el a Szigetre.
 

Az Arénában 2017-ben is elképesztő partikra számíthat a közönség: az első hírek szerint a line-up-ot gazdagítja az egyik legambíciózusabb elektronikus tánczenei producer, Oliver Heldens, de a holland szuperprodukció, a W&W is tiszteletét teszi a Szabadság Szigetén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás