Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

További négy résszel alkotna keretet az Avatar

További négy résszel alkotna keretet az Avatar

Zene, Film & Kultúra

További négy résszel alkotna keretet az Avatar

Zene, Film & Kultúra

Promotions 08:37
A rendező még úgy tervezte, hogy a három filmet egyszerre forgatnák le, majd külön bontva mutatnák be a mozikban. Az Avatar 2 a tervek szerint 2017 karácsonyán kerülhetne a vászonra, de pletykák szerint ezt már áttolták 2018-ra. Egy már biztos, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver és Stephen Lang is visszatérne a készülő filmekben. Az Avatar már hét éves és hatalmas siker volt anno, ugyanis az első olyan alkotás, amihez fel lehetett tenni a 3D szemüveget úgy, hogy tényleg élethű minőséget kaptunk vissza. A film 2,79 milliárd dollárt kapart össze világszinten és ezzel a legtöbb bevételt hozó alkotássá lépett elő. A kritikusok is el voltak ájulva tőle, kilenc Oscar jelölésből hármat el is vitt. Így jogos a felvetés, az emberek miért ne lennének kíváncsiak a folytatásra, de rögtön négyre?

„Úgy döntöttünk, hogy belevágunk egy hatalmas moziprojektbe, és négy további eposzt készítünk, amelynek mindegyik része önmagában is megállja a helyét, de együtt egy nagy sagát alkotnak” – nyilatkozta Cameron, aki hozzátette, hogy nagyon kevesen látták eddig a folytatások előzetes látványterveit, de azok el voltak ájulva tőlük. Ez egy James Cameron mozinál nem éppen meglepő.

Szóval a rendező már közösen dolgozik a forgatókönyvírókkal, dizájnerekkel, és lázasan pörögnek az előkészületek. A jelenlegi terv szerint így követnék egymást az Avatar filmek évek szerinti bontásban: 2018, 2020, 2022, 2023.