promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
20 év után békült ki Slash és Axl Rose
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ugyan a Guns 'n Roses még mindig aktív, de Axl Rose-on kívül már csak beugró zenészek alkotják az együttest, akik közül a két gitáros, DJ Ashba és Ron Thal idén júliusban hagyták ott a bandát. Talán ez lehetett az a pont Axl Rose életében, amikor rájött arra, hogy lehet ez így nem mehet tovább és ideje végre kibékülniük Slash-sel, akivel évek óta nincsenek beszélő viszonyban. A svéd Aftonbladet készített interjút a legendás gitárossal, aki elismerte, hogy valóban ismét jó kapcsolatuk Axl Rose-zal és nagyon örül annak, hogy az eddigi rossz érzéseket sikerült a hátuk mögött hagyni.

Slash 1996-ban szállt ki a bandából, állítólag azóta nem álltak szóba Axl Rose-zal, aki még 2012-ben is arról beszélt a Rolling Stone-nak, hogy az énekes gyűlöli őt. Ilyenkor elkerülhetetlenek a pletykák egy lehetséges ős-Guns összeállításáról, de Slash ezt annyival elintézte, hogy nagyon régóta nyaggatják ezzel, nem igazán tud most erről mit mondani.

Ez a lépés azért is meglepő, mert amikor nemrég a Guns N' Roses eredeti felállását beválasztották a rock and roll halhatatlanjai közé, Rose nem ment el a gálára és nyílt levélben állt az akkor társai mellett, köztük a júliusban kilépett két gitárosért, illetve kijelentette, hogy nem akar az alapítókkal újra összeállni.

Ezzel szemben Slash a beiktatáson elmondta az újságíróknak, hogy a szíve mélyén nagyon vágyik rá, hogy egyszer újra együtt játszhasson az eredeti tagokkal és eredetileg is erre készült a ceremónián. Axl már csak Slash-sel volt kifejezetten rossz viszonyban, szóval kezdődhetnek a pletykák. (Thx Stenk)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás