Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sziget stream 2015 – Kedd

Sziget stream 2015 – Kedd

Zene, Film & Kultúra

Sziget stream 2015 – Kedd

Zene, Film & Kultúra

Promotions 14:38
Indul végre az igazi Sziget, és már nem csak minimális koncertből válogathatunk. Ha nem tudunk ott lenni, akkor ismét indulnak az internetes közvetítések, most már igazából, tényleg sok koncerttel. A lista most sem teljes, mert mindig frissítik az új előadók listáját, így érdemes tájékozódni a fesztivel youtube csatornáján. Nézzük a mai felhozatalt!

Keddi Sziget stream:

BABYLON CIRCUS – 16:40
ASAF AVIDAN – 17:40
QUIMBY – 19:25
FUTURE ISLANDS – 21:55
JUNGLE – 23:40
INFECTED MUSHROOM – 01:25

Mindenképp streameld:

Infected Mushroom

Bár későn kezdődik, de mindenképpen érdemes őket megvárni. Az Infected Mushroom 1999-ben a The Gathering című albummal mutatkozott be, mely sikerének köszönhetően nemcsak a különleges elektronikus zenei világnézettel rendelkező keverőpárosra, hanem az egész közel-keleti térséget uraló psytrance mozgalomra is felfigyelt a mainstream klubkultúra. Kilenc nagylemezük jelent meg idáig, 2013-ban közreműködtek Lady Gaga Artpop című lemezén, a DJ Mag minden idők legmagasabban jegyzett psytrance produkciójának minősítette őket, a brit DJ Magazin pedig a világ 10 legjobb DJ-je közé választotta a duót.

Nézd élőben, ha kint vagy:

Florence + The Machine

Eddigi diadalmas pályafutása ismeretében minden kockázat nélkül megjósolható: Florence Welch nemcsak énekesnő, nemcsak isteni díva, hanem különleges személyek inkarnációja. A Camberwellben született Florence még mindig csak huszonnyolc éves, de máris olyan karriert tudhat magáénak, ami csak a legnagyobbakkal történhet meg. A rendkívüli tehetség mögött természetesen egy fantasztikus zenekar is található, akiknek tagjai nélkülözhetetlen részvevői a világ bármelyik részén reprodukálható extra show-nak. Az persze kérdés, Florencenak miért kell bármiféle segítség tehetsége kibontakoztatásához, hiszen – azon kívül, hogy énekel, komponista és dizájner – zongorán, hárfán, gitáron és dobon is játszik. Nincs könnyű dolga annak, aki kategorizálni akarja a legnagyobb fesztiválok kedvencének számító Florence and the Machine-t, hiszen repertoárjuk elképesztő kombinációja az intelligens indie popnak, a túlburjánzó barokknak és a perzselő soulnak.