Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Trónok harca – lesz nyolcadik évad is

Trónok harca – lesz nyolcadik évad is

Zene, Film & Kultúra

Trónok harca – lesz nyolcadik évad is

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:24

Nyilvánvalóan immáron akár a végtelenségig is fejnék a Trónok harca című tehenüket az HBO fejesei, éppen ezért habár mindezidáig úgy szólt a fáma, hogy a már betervezett hetedik évad lehet majd az utolsó, most kiderült, hogy márpedig nem, mert bizony nyolcadik is lesz. Sőt, a csatorna programigazgatója, Michael Lombardo a friss bejelentés során úgy fogalmazott, hogy ez még mindig nem végleges döntés, magyarán valóban: akár az idők végezetéig is folytatódhatnak a westerosi kalandok.

„A kérdés korábban sem az volt, hogy befejezzük-e a hetedik szezonnal, hanem az, hogy mennyi elmesélnivaló marad majd a hetediket követően.” – mutatott rá az agyafúrt HBO-gondolkodásra Lombardo, majd így folytatta: „Nyilvánvalóan most a hatodikon dolgozunk, illetve tervezzük a következőt, de a két fő kreátor David Benioff és Dan B. Weiss elképzelése szerint már biztosan lesz nyolcadik is.”

tronok1

Emellett felmerült a kérdés, hogy a nyolcadik évaddal már valóban lezárnák-e majd a George R.R. Martin regényciklusán alapuló sorozatot, mire Lombardo ezt mondta: „Mivel hatalmas és fantasztikus az alapanyag, ezért akár az is elképzelhető, hogy később előzményeket csinálunk. De ez még bizonytalan: elsősorban David Benioffon és George R.R. Martinon múlik. Egyelőre a következő évek szezonjaira fókuszálunk.”

Végezetül szóba került még a júniusban véget ért ötödik évad a rajongók körében nemzetközi botrányt kiváltó esete, azaz, hogy váratlanul meghalt sokak egyik kedvenc szereplője, melynek véglegességével kapcsolatosan a programigazgató így fogalmazott: „Aki halott, az halott is marad. Mindaz, amit eddig halottam, olvastam és tudok a készítőktől azt bizonyítja, hogy a karakter valóban meghalt.” (CommingSoon)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

Kultúra Cikkek Michael Lombardo premier nyolcadik évad HBO Trónok harca
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!

Ha automata ajtórendszerek, akkor record!