promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csütörtöki Sound stream
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma már jobb idő vár a fesztiválozókra, mint tegnap. Bár futózáporok előfordulhatnak, de az első nap sem úgy néztek ki a partyzók, mint akiket nagyon zavarna a vihar. Lássuk miből válogathatunk, ha nem tudunk ott lenni.



Internetes közvetítések


15:55 – STEREO PALMA
17:25 – SHOWTEK
18:55 – IRIE MAFFIA
20:55 – ROBERTO RIOS
20:55 – JOEY BADASS
22:55 – FLIGHT FACILITIES
23:55 – DANNIC
00:25 – RONI SIZE
00:40 – DUBLIC
02:55 – QUINTINO

Mindenképp streameld:

SHOWTEK

Két stúdióalbummal (Today Is Tomorrow - 2007 és Analogue Players In A Digital World - 2009) a hátuk mögött 2012-ben léptek szintet a népszerűségi skálán az általuk életre hívott Crazy Collabs néven futó tervvel, olyan nagyágyúkat megnyerve ügyüknek, mint Tiësto, Hardwell, a Bassjackers vagy a Noisecontrollers. Karrierjükben egyértelműen fordulópontot jelentett a We Are Loud!-dal és Sonny Wilsonnal együtt összehozott Booyah című track, amely világszerte hatalmasat szólt; a brit slágerlistán például bekerült a legjobb ötbe. Idén márciusban David Guettával is dolgoztak: a közösen jegyzett Bad videóját ma már százötvenmilliónál többen látták a YouTube-on.

Nézd élőben, ha kint vagy:

NICKY ROMERO 

Első anyagai a Once Records-nál jelentek meg, a figyelem középpontjába pedig Tony Cha Cha és Sidney Samson Get On The Floorjából készített átiratával került. Ennek sikere után felkérést kapott David Guettától, hogy készítsen mixet a francia világsztár és Kelly Rowland When Love Takes Over című slágeréből. Önálló szerzeményei közül az áttörést a Spinnin' Records által kiadott My Friend hozta meg a DJ-producernek: a track 2010 legnépszerűbb anyagai között szerepelt a Beatporton. Nicky Romero azóta még nagyobb fordulatszámon pörögve építi karrierjét, szinte megállás nélkül állítja elő a népszerű trackeket, köztük a YouTube-on lassan kétszázmilliós nézettséggel rendelkező Toulouse-t, valamint az Aviciivel közös I Could Be The One-t, amely megjelenésekor vezette a brit slágerlistát.

Stream: http://sziget.hu/balatonsound
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás