promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak 3D
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania - minőségi pihenés és felfrissülés mindennemű rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek.

A "Hotel Transylvania" egy szívmelengető és fergetegesen vicces animációs film, amely egy különleges szállodába kalauz el bennünket, ahol a híres szörnyek és családjaik pihenhetnek és élvezhetik az emberi világ elől való menedéket. A szálloda tulajdonosa, Drakula gróf, aki egyedül neveli tizenéves lányát, Mavis-t, mindenáron meg akarja óvni őt az emberek világától. Drakula számára a hotel nem csupán egy menedék a szörnyek számára, hanem egy biztonságos hely, ahol lánya felnőhet veszélyek nélkül. Azonban minden megváltozik, amikor egy véletlen folytán egy ember, Jonathan belép a hotelbe, és azonnal szemet vet rá Mavis.

A film keresztül-kasul humorral és szívvel teli, miközben bemutatja a különböző szörny karaktereket, mint Frankenstein, a Múmia, az Emberfarkas és sok más, akik mind egy-egy különleges személyiségükkel és történetükkel bővítik a film világát. A történet középpontjában az apa-lánya kapcsolat áll, ahogy Drakula megküzd saját félelmeivel és előítéleteivel, hogy elfogadja lánya döntéseit és az új vendéget, Jonathan-t.

"Hotel Transylvania" egy rendkívül szórakoztató film, amely az egész család számára kínál nevetést és tanulságokat, megmutatva, hogy a szeretet és az elfogadás ereje át tudja hidalni még a legnagyobb különbségeket is. A látványos animáció, a lenyűgöző karakterdizájn és a fülbemászó zenék mind hozzájárulnak egy olyan filmélményhez, amely még sokáig az emlékezetünkben marad. Nézd meg a "Hotel Transylvania" előzetesét, és lépj be te is ebbe a színes és izgalmas világba, ahol a szörnyek nem is olyan rémisztőek, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás