promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-ed van? Elsöprő változás megy végbe

Gmail-ed van? Elsöprő változás megy végbe

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc

Fontos, hogy erről tudj, hiszen tényleg nagy horderejű lépés ez.

Nincs megállás az információs és digitális térben, hiszen naponta érkeznek frissítések, újítások és persze mindent elsöprő változások, amelyek sokszor hatalmas nagy segítségünkre vannak a hétköznapokban. A Google pedig élen jár ezekben a fejlesztésekben, olyan kis ergonomikus újdonságok fémjelzik ezek körét, mint például a mesterséges intelligencia egyre szélesebb körú alkalmazása, vagy például megannyi kis újítás a levelezőrendszerükben, a Gmail-ben, amelyek egyszerűen megkönnyítik a levelek elolvasását és a válaszolást is rá.

Ez a változás most tényleg mindent elsöprő lesz.

És persze rendkívül hasznos is.

A The Verge nyomán a magyar PCW is b eszámolt arról, hogy mit vezetettek be a Google fejlesztői és szakértői a Gmail-en. A cégnél már régóta dolgoznak teljes gőzzel, hogy a saját mesterséges intelligenciájukat, a Geminit be tudják építeni kicsit mindenhova. Nemrégiben például a Chrome is kapott egy olyan kis fejlesztést, amelynek köze van a mesterséges intelligencához.

Jön a Gmail is.

Q&A névre keresztelték azt a hasznos funkciót, amely segítéségére lesz a levelezőrendszer használójának, hiszen a kérdéseket tehetünk fel neki, amelyekre a Gemini válaszol nekünk majd. A kérdéseket a beérkező levelekkel kapcsolatban tehetjük fel, sőt, akár segítséget is kérehtünk tőle, ha elakadtunk valamiben.

Sőt, a Gemini arra is képes lesz, hogy felolvassa nekünk a levelet, és akár meg is tudja majd válaszolni.

A Google arról szólt msot, hogy az Androidos készülékeken elkezdték már a bevezetését az új funkciónak, és érkezik majd iOS-re is. Ám nem mindenki számára lesz elérhető, Google One AI Premium előfizetésre van szükség hozzá.