promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ legveszélyesebb összeesküvés-elmélete szerint veszélyben az emberiség, akik pedig beszéltek róla, mind eltűntek
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok összeesküvés-elmélet létezik a földön, mi is megírtunk jópárat. De ennek utána mernél járni?

A Project Blue Beam, azaz Kék Sugár Projekt egy összeesküvés-elmélet, amely egy titkos, ördögi csoportról szól, amely hatalmas látszathadművelettel idegen inváziót akar szimulálni, hogy új világrendet hozzon létre. A tervet állítólag fejlett technológiák segítségével hajtanák végre, holografikus képeket vetítve az égre, és manipulálva a tömegkommunikációt.

A teóriát Serge Monast kanadai összeesküvés-elmélet hívő hozta nyilvánosságra 1994-ben. Könyvében négy lépést írt le, amelyek a terv megvalósításához szükségesek:

  1. Valóságunk megkérdőjelezése: Dokumentumok kiszivárogtatása, amelyek megkérdőjelezik a valóságról alkotott képünket, és zavart keltenek a közvéleményben.
  2. Pszichológiai programozás: Filmek és más médiatartalmak segítségével elültetni a tömegek fejében az idegen invázió gondolatát.
  3. Holografikus invázió: Holografikus képek vetítése az égre, amelyek idegen űrhajókat és lényeket ábrázolnak.
  4. Kényszermenekülés: A lakosság földalatti bunkerekbe kényszerítése, ahonnan a kiválasztottak tengeralattjárókon menekülhetnének meg.

A Kék Sugár Projekt sokan minden idők legveszélyesebb összeesküvés-elméletének tartják. Számos, az elmélettel kapcsolatban álló személy váratlanul meghalt, köztük maga Monast is, mindössze 51 évesen.

Jerid Yaw, az elmélet egyik legismertebb hívője Shane Dawson testvérével készített videóban beszélt a Kék Sugár Projektről. Elmondta, hogy rettegett, amikor először kezdett kutatni a témában, mert az egész túl valósnak tűnt. Azóta naponta kap üzeneteket aggódó emberektől.

Jerid Yaw szerint a Kék Sugár Projekt mögött álló elitcsoport célja, hogy félelmet keltsenek az emberekben egy idegen inváziótól, és manipulálják őket az új világrend elfogadására.

A Kék Sugár Projekt valóságtartalma továbbra is rejtély. Azonban a teória továbbra is élénk vitákat kelt, és sokak számára aggasztó jövőképet fest le. Akik pedig mélyebben beleásták magukat, az életüket féltik.

Forrás: New18

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás