promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a Facebook nagy bejelentése, aki erről lemarad, az kimarad egy nagy mókából
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Facebook bejelentette azt, amire nagyon kevesen lehettek felkészülve.

Az utóbbi időben a Facebook és a Messenger kapcsán elsősorban, ha bejelentésről van szó, az emberek arra gondolnak, hogy talán a leállás farvizén történik majd valami a szolgáltatással. Ám most valami egészen más következik, olyan, ami korábban volt már, de eltűnt, de most mégis újból visszahozzák. Ha nem változna ennyire gyorsan a digitális világ, és nem történnének a digitális szolgáltatások háza táján annyira gyorsan, szinte szempillantás alatt az újítások, akkor azt is mondhatnánk, hogy most valami egészen rerto következik.

Ám ez nem lenne feltétlen igaz.

Mindenesetre egy nagyon érdekes kis változást jelentett be a Facebook.

Újra lehet bökdösődni a közösségi média felületen, akik egykor rákaptak erre, azok valószínűleg már tudják, hogy ez mit jelent, és már ki is próbálták ezt a régi új funkciót, amely egykor nagy sikert aratott a Facebook-on. Sokan még így ismerkedtek össze a világhálón, a bökés volt az első nagy lendület, néha pedig szavak nélkül is lehetett érteni, hogy az, akitől kaptuk, pontosan mire gondol, mire utal a bökés kapcsán.

Szavak nélkül, mégis rengeteg szóval.

A bökéssal azt mondtad néha, hogy 'hello, itt vagyok', máskor pedig azt, hogy hiányzol, és erősen gondoltam rád, de lehetett ezzel egyfajta figyelmeztetést is küldeni, hogy az, akinek elküldtük, talán ráeszmél, hogy végre válaszolni kéne a feltett kérdésre, ami már hetek óta ott van az üzenetek között. Ezzel pedig arra is szeretnénk rávilágítani, hogy bizony sokan nem szerették ezt a funkciót.

Univerzálisan elfogadott értelmezése sosem volt a funkciónak, ám akit megböktek, az valószínűleg tudta, hogy miről van szó. Ezért lehetett sokszor igazán izgalmas a játék, amely most újra átélhető.

(via Nap Híre)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás