promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befellegezhet az egyik legnagyobb streamingszolgáltatónak? Rengeteg előfizető pártolhat el tőlük bosszantó bejelentésük után
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan vége a jó életnek a HBO Max előfizetői számára.

Komoly változások jönnek azok számára azok HBO Max előfizetéssel rendelkeznek, erről pedig nemrégiben meg is jelentek a részletek.

Már 2023 nyár óta tudható, hogy a Netflix példáján felbuzdulva a másik versenytárs, a nálunk egyelőre HBO Max-ként futó, ám a jövőben már csak szimplán Max-ként működő streamingszolgáltatás tulajdonosa, a Warner Bros. Discovery is kedvet kapott az intézkedéshez, miszerint korlátozni fogja a fiókmegosztást a háztartásokon belül. A cég ugyanis a napokban megerősítette, hogy még az év vége előtt megkezdi a Netflix által már elindított korlátozás bevezetését.

A WBD streaming vezetője, J.B. Perrette nemrég egy konferencián osztotta meg, hogy a streamingszolgáltatásban már a következő hónapok során elkezdik bevezetni a szigorúbb rendszert, de pontos ütemtervet nem osztott meg ezzel kapcsolatban. 

Az HBO Max egyébként még tavaly májusban hagyta el a Home Box Office rövidítéseként évtizedek óta használt HBO betűszót, miután az Egyesült Államokban elrajtolt a Discovery+ és az HBO Max egybegyúrásával létrejövő szolgáltatás, amely az új tartalmak mellett egy teljesen új díjcsomagstruktúrát is hozott magával. Az átkeresztelés az Egyesült Királyságban és Ausztráliába nemrégiben meg is történt, 2024 második és harmadik negyedévben Európában is bevezetik majd az új nevet, így hamarosan hazánkban is a Max névvel találkozhatnak majd az előfizetők.

Azt hogy HBO Max-ot váltó Max a régiónkban pontosan mikor jöhet pontosan még nem tudni, ám a változások várhatóan mindenképpen a következő hónapokban léphetnek életbe.

Szintén igen fontos információ a felhasználók számára, hogy egyelőre az sem tisztázott, hogy a régi HBO Go ügyfeleknek valamint az újonnan regisztráltaknak az HBO Max indulásakor odaígért, az előfizetés "teljes időtartamáig" szóló 33%-os havidíj-kedvezmény megmarad-e az új díjcsomagok hazai bevezetésével.

Ám remélhetőleg hamarosan ezzel kapcsolatban is informálja majd felhasználóit a streamingszolgáltató, ám meg lehet, hogy a korlátozások miatt sokan elfognak majd pártolni tőlük, hiszen ott van még a Netflix, a Disney és sok más platform is ahol megnézhetik kedvenc filmjeiket vagy sorozataikat.

Ha kíváncsi vagy melyik streaming szolgáltatásra éri meg a legjobban előfizetni Magyarországon mindenképp nézd meg az alábbi videót!

Forrás: HWSW

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás