promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar streamingszolgáltató keményen odapörköl a Netflixnek, az HBO Maxnak, és a Disney+-nak is
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Paráztató hónap lesz az augusztus.

Bár közel sincs annyi előfizetője a magyar streamingszolgáltatónak, mint a Netflixnek, az HBO Maxnak, és a Disney+-nak, mégsem szabad megfeledkeznünk Magyarország egyetlen horrorfilmes streamingplatformjáról sem, hiszen a horror és a thriller műfajának szerelmesei itt egy helyen találhatják meg régi és új kedvenceiket.

A Scream nemrég közzétette, hogy milyen tartalmak várhatók a nyár utolsó hónapjában. A közelgő kínálatfrissítésből ítélve úgy látszik, augusztusban nem csak félelem és reszketés lesz a streamingszolgáltatón.

Jön a tavasszal mozikban is bemutatott, Zac Efron főszereplésével készült túlélő thriller, az Arany, de az oldal folyamatosan bővülő tartalmai között tudhatjuk hamarosan Nicolas Cage új filmjét is, amiről a kritikusok azt írták, hogy a színész ebben nyújtja élete legjobb alakítását.

Jó hír a Sharknado-filmek rajongóinak, hogy készülhetnek a második harapásra. A Scream-en hamarosan elérhető továbbá lesz egy igazi mestermű is, amit a Cannes-i filmfesztiválon is díjaztak. A The Walking Dead sztárja, Steven Yeun főszereplésével készült Gyújtogatók kivívta a kritikusok elismerését és a Cannes-i filmfesztiválon is díjazták. Újdonságként került fel az oldalra Ari Aster megosztó mesterműve, a Fehér éjszakák, amit hazánkban forgattak; ráadásul a Florence Pugh főszereplésével készült horrorfilm rendezői változatát láthatjuk.

Augusztus második felében érkezik Az angyal, ami megtörtént eseményeket dolgoz fel. A tizenhét éves Carlos angyali arca és göndör fürtjei mögött egy morális gátlások nélküli szörnyeteg rejtőzik. Amikor összeáll az egyik osztálytársával, kétfős bandájuk sorra követi el az egyre súlyosabb bűncselekményeket, a gyilkosságoktól sem visszariadva, rettegésben tartva a ’70-es évek Buenos Airesét.

Alább láthatjátok a Scream augusztusi premierlistáját:

  • Fehér éjszakák (rendezői változat) - már elérhető
  • Arany - premier: augusztus 11.
  • Disznó - premier: augusztus 11.
  • Csapdában - premier: augusztus 11.
  • Gyújtogatók - premier: augusztus 18.
  • 203-as szoba - premier: augusztus 18.
  • Az angyal - premier: augusztus 25.
  • Sharknado 2. - premier: hamarosan

[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás