promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon figyelni kell, totális változás a Facebook Messengerben
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon fontos változás a népszerű alkalmazásban.

Az utóbbi időben számos változást eszközölnek a legnagyobb szolgáltatók, így a Facebook és a Messenger esetén a Mete, vagy éppen a Gmail esetén a Google. Ám ezekről mindig tájékoztatják a felhasználókat is, nem is csoda, hogy a tekis hírek mostanában reneszánszukat élik, hiszen ezek az alkalmazások és szolgáltatások olyannyira életünk részeivé váltak, hogy sokszor nagyon fontos adatainkat tároljuk rajtuk, miközben máshol már nincsenek meg.

Fontos tehát, hogy változások vagy változtatások alkalmával azonnal tudhassuk, hogy mit kell tennünk.

A HVG is megírta, hogy a napokban minden uniós felhasználó fontos döntés elé kerül majd a Facebookban és a Messengerben, ahol választani kell majd, és nem mindegy, hogy mit választunk.

Lehetőség nyílik ugyanis arra, hogy a Messengert leválasszuk majd a Facebookról. Az üzenet tehát két lehetőséget ajánl, hogy leválasztjuk vagy hogy együtt tartjuk-e ezeket. Ha az üzenet már megjelenik, döntenünk kell, hogy mit választunk. Természetesen kapunk majd segítséget, hiszen elmagyarázzák, hogy mi vár ránk az egyik vagy a másik opció választása esetén.

Ha továbbra is együtt szeretnénk használni a kettőt, és e meleltt határozunk, akkor minden marad a régiben.

Ám a másik opció esetén már változik a kép, hiszen ha a leválasztás mellett döntünk, akkor létre kell hoznunk egy új Messenger-fiókot is, ami így már független a Facebooktól is. Ráadásul minden eddigi adatunk is elveszik így a Messengerből, teljesen elölről kell indulnunk, ha így döntünk. A Meta azonban azt ígéri, hogy a döntés megváltoztatható, ha a user a Facebook-os adataival lép be a Messengerbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás