promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglépte a Google, a Gmail-ben olyan változás történt, ami a legtöbb felhasználót érinti
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan észrevehették már a változást.

Az elmúlt időszakban folyamatosan jöttek a hírek újításokról és változásokról, szinte egy új hírműfaj lett a Google vagy a Meta nagy bejelentéseinek közlése. Hiszen több millió embert érdekelhetnek a változások, és óriási zavart okozhatnak, ha éppen nem tudunk róluk. Az elmúlt időszakban a változtatások és változások azért is napirenden voltak, mivel egyre több csallási kísérletről lehet hallani, a csalók pedig folyamatosan próbálkoznak újabb és újabb módszerekkel, próbálják kijátszani a nagy cégek biztonsági rendszereit, illetve minket is, akiknek csak bizonyos biztonsági eszközök vannak a kezünkben.

Korábban lehetett hallani, hogy már a Facebook-on, a Marketplace-n is komoly átverési kísérletek zajlanak.

Ám a cégek akkor is sűrűn kommunikálnak, ha újításokról van szó, és most a Gmail-ben a Google egy komoly újítást vezetett be, amely bizony merőben megkönnyíti az életünket majd. Etz a változást már korábban is bevezették, az alap az volt, hogy egy kicsit mintha az emailezés funkcióját is megváltoztatnák, hiszen egy kicsit olyanná alakították az egészet, mintha csetelnénk, pedig korábban a Gmail-ben egész máshogy kommunikáltunk egymással.

Ám most még egyszerűbb lett még ez is.

Mégis mi történt?

Mint arról a HVG is beszámolt, a Gmail legújabb verziójában még egyszerűbben lehet válaszolni az üzenetekre, mintha valakivel csetelnénk. A kijelző alján jelenik meg egy szövegbeviteli mező, majd e mellett egy ikon is megjelenik, erre rányomva az üzenetet már el is küldhetjük. Az Androidosoknak már eddig is könnyebb dolguk volt, ám most ez a válaszadási metódusváltás az az alkalmazásban egy kicsit még jobban egyszerűsödött az újítással az Androidosok számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás