promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Roppantul bizarr hirdetés került fel a Facebook Marketplace-re, amivel megvan a hét abszurd nyertese
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen egyáltalán nem meglepő, hogy a Facebook Marketplace-en valamilyen furcsa hirdetéssel találkoznak az érdeklődök.

Annyiban biztosak lehetünk, hogy Facebookon hirdetni roppant hatásos. A Marketplace-en az eladók többsége szerint gyorsan, és eredményesen lehet továbbadni azokat a felesleges otthoni használt cuccokat, amikre nekünk már abszolút nincsen szükségünk.

A vevők is szokták dicsérni a felületet, mert sokszor igazi gyöngyszemekre lelnek. Tehát ki lehet fogni meglehetősen remek árucikkeket kedvező áron. Persze azt meg szokták említeni, hogy sok vicces posztba is bele lehet futni.

Például most láttunk olyat, aki egyetlen csavart árult 5 forintért, vagy, hogy valaki odaírta az egyik termékhez, hogy már eladta, de nem tudja törölni a posztot, valaki segítsen neki. A humoros hirdetések miatt létrejöttek olyan Facebook Marketplace csoportok is, ahol ezeket gyűjtik.

A sok úgynevezett poénposzt, vagy félresikerült hirdetés ellenére a Facebooknak elég komoly felhasználási feltéteket gyűjtött össze. Például még azt is kikötötték, hogy nem árulhatjuk a testnedveinket a Marketplace-en, mert még valaki a végén megcsinálná, sőt, azt se zárjuk ki, hogy vevőt is találna rá.

A hirdetők néha azt sem tudják, hogy éppen melyik univerzumban vannak, és az egyik olvasónk is felfedezett egy ilyen posztot. Volt egy feltételezhetően hölgy, aki mint kiderült nem egy, hanem két női ruhát akart eladni, csak hát ezt elég nehéz volt kibogozni a szövegből.

Bár fotókat nem tudott róluk mutatni, de ügyesen összerakta a dolgot, így a szerkesztett képhez ezt írta:

„Sajnos nem tudom lefényképezni pesten vagyok és Sajószentpéteren van”

- írta a hirdető egy rózsaszín felkiáltójellel ellátva, ami igazán figyelemfelkeltő.

Persze az igazi kihívás az volt, hogy miképp mutatta be a termékeket. A célt persze ez is elérte, mivel kiderült, hogy egy csipkés citromsárga, valamint egy fehér virágos ruháról van szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás