promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-ed van? Erről tudnod kell, az egyik legnagyobb problémád oldódhat meg
Borítókép:  Omer Taha Cetin / Anadolu / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon fontos kérdés lett felkapott téma a közösségi média felületeken, sokan nem is tudtak róla.

Az elmúlt időszakban rengeteg fontos biztonsági változás és hír jött a különböző közösségi oldalak és egyéb szolgáltatások kapcsán, így a Facebook és a Messenger kapcsán is rengeteg változtatásról kaptunk hírt az elmúlt időszakban. A cégek, így a Google és a Meta pedig folyamatosan tájékoztatja ezekről a felhasználókat, így a széles publikum azonnal értesülhet a legújabb vívmányokról, átverési kísérletekről vagy azok megoldásáról is.

Ám nagyon sokszor kap fel olyan híreket is a közösségi média, amelyek ugyan nem valamiféle újdonságról számolnak be, ám egy olyan funkcióról, amelyről nagyon ritkán esik szó, vagy nagyon nincs szem előtt a szolgáltatásban, így pedig nagyon sokan nem is használják ezeket az apró kis megoldásokat, amelyek alaposan megkönnyíthetik a tájékozódásunkat a saját kis programjainkban.

Nagyon sok helyen osztották meg az emberek a Facebook-on egy csoportban azon trükköt, amely a Gmail egyik legnagyobb problémájára ad azonnali választ.

A keresésről van szó, hiszen rengetegszer nem találjuk a levelezésünkben a kulcsszavakat, egy-egy olyan kifejezést, amelyre emlékszünk a téma kapcsán, ám mégsem tudjuk pontosabban beazonosítani, hogy hol lehet ez a levél. Lehetséges ugyanis egy részletes keresés is a leveleink között, amely a keresősáv végén található, egy kis csúszka jelöli, három csík.

Ha kattintasz, rengeteg kis mező ugrik fel, és részletesen beírhatod, hogy mit keresel, a méretet, hogy volt.e csatolmány, hogy milyen intervallumban keresed. Így pedig szúkítheted azonnal, hogy hol akarod tovább keresni a levelezésedben ezt a bizonyos levelet vagy témát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás