promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totál sokk, több ezer éves repülőgépeket találtak Dél-Amerikában, amelyek repülnek is? Van magyarázat a Kolumbiában találta aranyozott tárgyakra
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő felfedezés a maga nemében, de lehet magyarázat rá, hogy mit ábrázolhatnak.

A világon nagyon sok helyen találtak olyan tárgyakat (az írott történelem előtti időkből), amelyek első ránézésre azonnal rengeteg kérdést adtak a tudósoknak, hogy próbáljanak meg olyan válaszokat adni, amelyekben semmiféle ősi csúcstechnológia vagy éppen földönkívüli közreműködés nem szerepel. Az egyik legérdekesebb leletegyüttes Kolumbiában került elő, és a kimbaja-kultúrához tartoznak, a gyönyörűen megmunkált aranyszobrocskák is miniatűrizált alkotások ámulatba ejtették a világot.

Ám akadtak köztük olyan ábrázolások is, amelyek a mai napig megosztják a világot, és bizony gyakran lehet őket látni különböző fórumokon is olyan magyarázatokkal, mint hogy itt vannak a világ első repülői, hiszen ezek az ábrázolások első blikkre úgy tűnhetnek, mintha repülőket ábrázolnának. Sőt, vannak olyanok, akik meg is építették az ábrázolások alapján a repülőket, és működtek az elbeszélések szerint.

Ám hasonló tárgyakat találtak Egyiptomban is a piramisoknál.

Amúgy a kultúra tagjai ezeket a kis szobrocskákat valószínűleg nyakláncokon hordhatták, ám sok tudós szerint ezek madarakat ábrázolnak, és nincs semmi közük valamiféle idegen eredetű vagy netalán ősi eredetű fejlett technológiához. Az ellenvéleményt vallók viszont azon a az állásponton vannak, hogy kipróbálva a tárgyakat, bizony tényleg tudtak repülni az ilyen fizikai adottságokkal az nem lehet véletlen. Ha pedig valóban állatábrázolások lennének, máshol kellene lenniük a szárnyaknak.

A tudomány jelenlegi álláspontja szerint tehát madarakról van szó az ábrázolások kapcsán, ám a vita nem zárult le még.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás