promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig telt el néhány nap az évből, a Nostradamus jóslata már be is teljesült, akkor új Pápa is lesz idén?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nostradamus jóslata máris valósággá vált, pedig még a január sem ért véget.

Megdöbbentő, de az egyik 2024-es Nostradamus jóslata már valósággá is vált. A francia asztrológus jóslatai gyakran valósulnak meg például, megjósolta a japán földrengést az idén, ami január 1-jén bekövetkezett. A legendás francia asztrológus és csillagász számos jóslatot készített az idei évre, és az eddig eltelt néhány nap alatt hátborzongató, de sok jóslata már be is teljesült.

Nostradamus1555-ben írta meg a híres "Les Prophéties" (A próféciák) című művét, melyben összefoglalta jóslatait. Őt "a sors prófétájának" is ismerik, aki 942 elég homályos verset írt a jövőről. Rajongói szerint biztos, hogy pontosan megjósolta a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokat, valamint a Covid-19 világjárványt is. Nostradamus 2024-re vonatkozó jóslatai között szerepel, hogy III. Károly király lemond a trónról, lesz egy tengeri csata és egy új pápa érkezik a Vatikáni trónra. A klímaváltozás pedig különösen súlyosbodni fog.

De más dolgokról is írt az idei évre: "A száraz föld jobban kiszárad, és nagy árvizek lesznek, amikor meglátják." Lehet, hogy ezzel a mondatával már a japán földrengést jósolta meg. A médium követői szerint a jós kétségtelenül erre a földrengésre utalt, ami január 1-jén rázta meg Japánt. A 7,6-os erősségű földrengés, az új év napján, délután történt az ország nyugati partján.

Nos, ha Nostradamus ilyen pontosan meg tudja jósolni a dolgokat, akkor valószínűleg fel kell készülnünk az új brit királyra és az új pápára is. Izgalmas kilátások várhatóak tehát a 2024-es évre.

Forrás: Ladbible

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás