promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sikerült a lehetetlen: marslakó arcáról készült fotó, most minden kiderülhet a földön kívüli életről
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen fotók kerültek napvilágra. 

Amint azt a hivatalos Pentagon dokumentumokból tudjuk, az UFO-k általában kör, háromszög alakúak vagy akár hosszúkásak is lehetnek, mint egy „Tic Tac”. Most az Egyesült Államok kormánya újabb formával egészítheti ki a listáját.

Egy chicagói fotós ugyanis most megosztotta lenyűgöző felvételét egy kísérteties tárgyról, amely színét változtatva suhant az égbolton. Ám egyáltalán nem szokványos dologról van szó, ebben az idegen dologban kirajzolódik egy arc, ami egy totemre vagy akár Rafiki majomra hasonlít az Oroszlánkirályból.

A szakértők értetlenül állnak a dolog előtt, nem tudják, hogy mi lehet ez, bár a képet „gyönyörűnek és „látványosnak” nevezték. A fotó készítője elárulta a felvétel körülményeit is. Állítása szerint este felé járt az idő, a nap a horizont alá süllyedt, amikor észrevett egy színes csillogást az égen.

„A tárgy megjelenése feltűnő volt, lila, arany és zöld színpalettával. Szóval változott a színe, de a forma ugyanaz maradt, ami úgy néz ki, mint egy maszk. Miután gyorsan bementem, hogy megvizsgáljam a fényképeket, nem sikerült újra megtalálnom az égen”

 - árulta el a fotós.

Hozzátette, hogy hogy szabad szemmel olyan állónak tűnt, mint egy csillag, bár az általa készített fényképeken látható apró eltérések arra engednek következtetni, hogy mozoghatott a furcsa égi jelenség. Még Mostanában is gyakran bámulja az eget, nappal és éjszaka is, abban reménykedve, hogy valami figyelemreméltó tanúja lesz újra. Ám az eset óta nem találkozott még hasonlóval sem.

Nick Pope, az Egyesült Királyság védelmi minisztériumának UFO-szakértője is kérdőn áll a fotók előtt, elmondása szerint csodálatos a jelenség, de nem tudta azonosítani. Egy másik kutató szerint lehetséges, hogy egyszerűen plazma vagy akár jégkristály okozhatta a furcsa dolgot, ami előfordulhat a felhőkben. De szerinte is nehéz megmondani, hogy mi is van a fényképeken valójában.

Forrás: Daily Mail

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás