promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
300 méteres halálcsapda hódít az interneten, influenszerek versengenek, hogy ki mer végig menni a hatalmas sziklafalak között
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt már régóta tudjuk, hogy az infulenszerek bármire képesek egy-egy jól sikerült fotóért. Ez a kissé bizarr hely sem véletlenül vonzza őket.

Ez lehet az influenszerek következő kedvenc célpontja. Ez a hajmeresztő, sziklafalba vájt út elvezet minket a Pandawa Beach nevű aranyos, homokos partszakaszra az indonéz Bali szigetén. Hihetetlen látványt nyújtva, az út mindkét oldalán lévő mészkősziklák, több mint 40 méteres magasságba emelkednek. Az út hossza 300 méter, szélessége pedig nyolc méter és az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend, miután egy videó róla került fel az internetre.

Az internet népe, rögtön ráragasztotta a „halálcsapda” elnevezést, hiszen a térségben elég sok a földrengés vagy a cunami. A 300 méteres útszakaszból aligha jut ki bárki is természeti katasztrófa esetén, emiatt rengeteg kritikát kapott az internet népétől. Egyesek szerint egy rámpa építésével ezt a veszélyes útszakaszt ki lehetett volna kerülni. De valószínűleg az nem vonzott volna ennyi turistát, és nem indítja be a hely idegenforgalmát sem.

Annak ellenére, hogy vegyesek a vélemények, az út fő turisztikai látványossággá vált, sok utazó készít magáról és a hatalmas sziklák között videókat. Az út mellett a partszakasz is hatalmas turisztikai látnivalóvá vált.

Egy helyi túravezető elmondta, hogy a Pandawa Beach egykor "titkos strand" volt, amit csak a helyiek látogattak, és hozzátette, hogy korábban nagyon nehéz volt eljutni oda, mert egy mély völgyben található, és fehér sziklafalak veszik körül. Azonban, amikor 2012-ben megnyitották a közönség előtti utat a Pandawa Beach felé, azonnal népszerűvé az turisták körében.

Te végig mernél sétálni az úton?

Forrás: Daily Mail Online

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás