promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató bizonyíték került elő az idegenek létezésére, eddig azt hittük, hogy az igazság csak odaát van
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az igazság odaát van. Vagy már nincs? Véletlen készült fotó bizonyíthatja a földönkívüliek létezését? Ez elképesztő előrelépés lehet a kutatók számára.

2010-ben Chile felett egy család piknikezett a hegyekben, amikor hirtelen egy furcsa jelenséget láttak az égen. Egy narancssárga fénylő tárgy lebegett a felhők mögött. Le is fényképezék, mert úgy gondolták, hogy ez a titokzatos dolog egy UFO. A kép hamar elterjedt az ufóvadászok között. Az Anomáliás Jelenségek Nemzeti Légi Riasztási Központja (NARCAP) is vizsgálta az esetet, de a végeredményt nem tudták megmagyarázni.

Forrás: Daily Mail

Forrás: Daily Mail

Most azonban a tudósok egy új dokumentumfilmben ismét felülvizsgálják az ügyet, hogy megpróbálják megfejteni a rejtélyt.

Az Albany-i egyetem fizikai szakértője pedig azt állítja, hogy ez valóban egy valódi UFOlehetett. A kép napközben készült, ahol a napfény átszűrődött a fehér felhőkön, és egy ragyogó narancssárga tárgyat lehetett látni a vörös felhőcsík mellett.

Az eset 2010 februárjában történt, amikor egy pár és egyéves lányuk kirándult az El Yeso-víztározónál. Az anya elkészítette a képeket a gyönyörű völgyről és az égről, majd később fedezte fel a furcsa tárgyat a képeken. A chilei kormány megosztotta a képet a NARCAP-pal, akik az UFO-kat és a légi biztonságot tanulmányozzák. A szervezet vezetője hosszú elemzést végzett, és egy jelentést adott ki az esetről.

A jelentés azt állította, hogy valóban egy külső anomáliáról van szó, ami további kérdéseket vet fel. Az esetről szóló dokumentumfilm a History Channel "The Proof is Out There" című műsorában került bemutatásra, ahol a szakértők megállapították, hogy valószínűleg egy valódi UFO-t látni a képen. Úgy tűnik, hogy egyre közelebb kerülünk az igazsághoz.

Forrás: Daily Mail Online 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás