promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beismerte a Pentagon: több száz UFO-t észleltek a világon
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen dokumentumot hozott nyilvánosságra az amerikai kormány. Az UFO észlelés versenybe mindeközben beszállt Japán is.

Az amerikai kormány hírhedten titokzatos, pláne akkor mikor a földönkívüli életről van szó. Az átláthatóságra való törekvés jegyében azonban az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma egy új dokumentumot tett közzé, amelyben nyilvánosságra hozta a "világ UFO-forrópontjait". A dokumentum tartalmaz egy térképet, amely az 1996 és 2023 közötti jelentések alapján megmutatja, hogy hol észlelték a legtöbb azonosítatlan objektumot, azaz UFO-t.

A térkép nem sokkal azután jelent meg, hogy a Pentagon egyik vezetője elismerte, hogy több száz rejtélyes objektumot észleltek szerte a világon.

A térkép szerint Nagaszaki és Hirosima Japánban, az USA keleti és nyugati partvidéke, beleértve Kaliforniát is, valamint a Közel-Kelet egyes részei mind az UFO-észlelések melegágyai.

Az a felfedezés, hogy Japán és a Közel-Kelet egy régiója - beleértve Irakot és Szíriát - az UFO észlelések leggyakoribb helyszínei, meglepheti azokat a rajongókat, akik az észleléseket általában az Egyesült Államokkal hozzák összefüggésbe. A térkép különösen az ország délnyugati részén található régiót jelöli ki, amely Nagaszaki és Hirosima városát foglalja magában - amelyek 1945-ben az amerikai atomcsapások célpontjai voltak. 

Japánban található az „UFO-városként” emlegetett település a Fukusima prefektúrában található Iinomachi kisközség.

Linomachit földönkívüli témájú dekorációkkal díszítették ki, hogy ezzel vonzzák az UFO-t kereső túristákat, és magukat "az idegenek otthonaként" reklámozzák. A 2021-ben megnyitott Nemzetközi UFO Labor nevű kutatóintézetnek, amelyet az idegenekért rajongó Takeharu Mikami vezet.

Idén júniusban a Nemzetközi UFO Labor hat képet tett közzé "valószínűsíthető UFO-król" - számolt be a Japan Times -, amelyek többek között Kobe és Fukushima térségében készültek. A képeket egy év alatt összesen 494 japán és külföldi bejelentésből szűkítették le, bár a legtöbbjük drónokról, madarakról, vagy csak tükröződésekről készült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás