promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen tudományos felfedezés, életre kelt a Disney meséből ismert robot Wall-e
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ennél cukibbat biztos nem fogsz a mai napon látni. Walt Disney úgy döntött, hogy az egyik legédesebb karakterét életre kelti és különleges képeségekkel ruházza fel.

A világ legcukibb robotját Wall-E-t most életre keltették. A Walt Disney egy lenyűgöző videót osztott meg, melyben egy újonnan tervezett kétlábú robot mutatja be csodálatos képességeit. A videóban a robot jár, táncol és aranyos mozdulatokat mutat, amelyek lenyűgözik a nézőket.

Wall-e egy kis robot, aki egy elhagyatott Földön él. Az emberiség elhagyta a bolygót, mert az teljesen lakhatatlanná vált. Wall-e egyedül maradt, takarít és rendezget a hatalmas hulladékhegyek között. Mindennapjai egyhangúak, amíg egy nap nem érkezik a Földre egy női robot, EVE.

Wall-e szerelembe esik vele, és elindulnak egy izgalmas kalandra az űrbe, hogy megmenthessék az emberiséget és visszahozhassák őket a Földre.

A küldetés során Wall-e bizonyítja, hogy bár aprócska, mégis hősiességre és emberségre képes. A történet végén a robotok és az emberek végre újra együtt élhetnek a Földön, és Wall-e és EVE boldogan élhetnek együtt.

A tudósok által tervezett robot rendkívül emberi készségekkel rendelkezik, ahogy reagál a körülötte lévők közelségére. A robot feje és izgő-mozgó antennái segítik abban, hogy átadhassa a gépi tanulást felhasználva az animátorok kreatív tervezéseit a valóságban. Az emberek a közösségi médiában elámultak a robot életszerű produkciójától. Sokan dicsérték a dizájnt és a természetességet, míg mások arról ábrándoztak, milyen jó lenne egy ilyen kedves kis robotot otthon tartani.

A Disney kutatóinak számára ez a robot nem csak aranyos társ, hanem fontos technológiai előrelépés is. A Disney elmondása szerint a robotot procedurális animációval, moduláris hardverrel és megerősítéses tanulással tervezték, hogy utánozza és megtanulja a különféle karakterek sajátos járási stílusait. Mi is kíváncsian várjuk a kis Wall-E legújabb tudományát és később, hátha a tervezők megalkotják kedves kis társát EVE-t is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás