promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Magyar Telekom több tízezer ügyfelétől válik meg, a szolgáltatóhoz csak úgy özönlenek a kérdések
Borítókép:  Profilmedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly változás jön a Telekomnál, lezárul egy korszak.​

 

Nem telik eseménytelenül a Magyar Telekom élete, óriási változás következik a vállalatnál. A Magyar Telekom a ViDaNet Zrt-vel kötött üzleti megállapodást, melynek értelmében december elsejétől több tízezer ügyfél kerül át az új szolgáltatóhoz. Bizonyos településeken részben vagy teljesen a ViDaNet veszi át az otthoni vezetékes  internet és hang szolgáltatásokat, illetve a TV-s szolgáltatásokat. Akik ezeknek a településeknek az egyikén élnek, azoknak most fel kell készülniük a változásokra, melyekről a Magyar Telekom szeptemberben már értesítette az előfizetőket.

A változás ezeket a településeket fogja érinteni, a lakossági és az üzleti ügyfeleket egyaránt, vannak közöttük igazán nagy, több tízezres lélekszámmal bíró városok is. A változás nem feltétlenül érint minden ügyfelet, ez attól függ, hogy kinek milyen csomagja van jelenleg a Magyar Telekomnál.

Csököly, Dunakiliti, Gige, Győrújfalu, Jákó, Kadarkút, Kaposfő, Kiskorpád, Mezőcsokonya, Mosonmagyaróvár, Naszály, Rinyakovácsi, Somogysárd, Tata, Vámosszabadi.

Mi fog változni?

  • Otthoni internet és hang szolgáltatások tekintetében a szolgáltatásokat jogviszony megszakítás nélkül, az előfizetői szerződések lényeges feltételeinek változása nélkül, ugyanazon a havi díjon fogja biztosítani a ViDaNet Zrt. 
  • A TV szolgáltatásoknál azonban már nem ilyen egyszerű a helyzet. Az új szolgáltatás kapcsán az értesítő levél kézhezvételét követően, még mindenképpen idén, tehát 2023-ban a ViDaNet Zrt. munkatársai felkeresik az érintett ügyfeleket és ismertetik az igénybe vehető TV díjcsomagjaikat. Az új szerződéskötés után, előre egyeztetett időpontban üzembe helyezik a TV szolgáltatást.
  • A Mobil előfizetések nem érintettek ebben a változásban.

Mit kell tennie a Magyar Telekom jelenlegi ügyfeleinek?

A telekommunikációs vállalat azt írja közleményében, hogy a szolgáltatásokat jogviszony megszakítás nélkül, az előfizetői szerződések lényeges feltételeinek változása nélkül, változatlan havi díjon fogja biztosítani a ViDaNet Zrt. A Magyar Telekom már előzetesen felmérte a felmerülő kérdések körét, és ezekre itt igyekszik kielégítő választ adni, érdemes kérdéseinkkel ide fordulni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás