promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-ed van? Nagyon fontos, hogy erről tudj
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A techcég újabb bejelentést tett, és ismét búcsúzhatunk egy olyan funkciótól, amit sokan szerettek.

A Google állandóan újít, minden szolgáltatását próbálja maximálisan tökélyre fejleszteni, így pedig nem csoda hogy az egyik legkedveltebb szolgáltatása is folyamatosan változtatásokon esik át. A Gmail tehát folyamatosan változik, nagyon sok bejelentés érkezett az elmúlt időszakban is, és általában ezek vagy új funkciókról tájékoztatták az emailező közönséget, vagy valamiféle újabb biztonsági lépcső vagy éppen szigorítás bevezetéséről, amely révén még jobban biztonságban lehettet az adataink, vagy éppen arról értekeztek, hogy jön valamiféle olyan változás, amely kapcsán résen kell lennünk, mivel valami el fog tűnni, valami örökre elveszhet,

és ha nem figyelünk, akkor a Gmail-rendszerből akár fontos dokumentumaink is elveszhetnek, ha azokat éppen email-en kaptuk.

Sok szor pedig csupán grafikai váltásról van szó, hogy a modern kor kívánalmaihoz igazítsák a Gmailt.

Most arról jött hír, hogy egy fontos funkció szűnik majd meg, a napjai meg vannak már számlálva. És ennek sokan nem fognak majd örülni, mivel kedvelt funkcióról van szó. A Google ugyanis döntött, hogy kivezeti az alap HTML-nézetet, így majd mindenkinek csak a modern, mindióen funkció magában foglaló felület fog majd látszódni. A HTML-nézet nagyon hasznos lehetett pedig akkor, ha gyenge internetkapcsolatunk volt. Ugyan ebben sok funkció hiányzott, mégis sokan és sok helyzetben hasznát tudták venni a letisztult nézetnek.

Később alapértelmezettnek már nem lehetett beállítani ezt a nézetet, tehát a Google igyekezett a grafikus felült felé navigálni az embereket.

2024-től azonban végleg búcsút int az alap HTML-nézetnek a levelező, így ekkortól már nem lehet majd az egyszerűsített módban használni a Gmailt - írja a HVG.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás