promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott a királynő: rendszeres orgiákon vett részt, több mint 100 férfit kényeztetett
Borítókép:  profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megdöbbentő, hogy az ókorban milyen ledéren élt a nemesség és az uralkodó osztály. De most mégis megtaláltuk talán az egyik legbujább uralkodónőt.

Habár a történelem során több Kleopátra nevű uralkodója is volt Egyiptomnak, még is a leghíresebb, akit gyakran elevenítenek meg hollywoodi filmekben, az VII. Kleopátra Philopatór. 
I. Ptolemaiosz lányként látta meg a napvilágot, akinek édesanyja egy hetéra, azaz egy ágya lehetett, ami akkoriban teljesen elfogadott volt és így is nyugodtan elfoglalhatta helyét a trónon.

Kleopátra szépsége legendás, habár a fennmaradt beszámolók nem egyeznek.

Egyesek szerint szépsége nem volt páratlan, viszont a lényéből eredő ellenállhatatlan varázslat magával ragadta a férfiakat.

Több nyelven beszélt folyékonyan, rendkívüli stratégai látásmódja és páratlan intellektusa tette őt még vonzóbbá. Tisztába volt magával és az önmaga férfiakra gyakorolt hatására, amit szívesen fel is használt.

Hírhedt volt szexuális étvágya. Az ókori görögök Kleopátrát csak „meriochneként” emlegették, ami annyit tesz, hogy „nagyra tátotta száját több férfi előtt”.

Ugyanis született róla egy legenda, miszerint az egyik orgián, száz római arisztokratát is orális örömökben részesített.

Kleopátra két testvéréhez is férjhez ment uralkodása alatt és velük is lehálta a nászt. Az ókori Egyiptomban egyáltalán nem volt ritka a családon belüli házasság. Leggyakrabban testvérek vagy unokatestvérek házasodtak, hogy megtartsák a vérvonalat.

Caesar halála után, hogy megszilárdítsa birodalmat, újabb trükköket kellett bevetni és egyértelműen újra csáberejéhez kellet nyúlnia. Antonius elcsábítására külön tervet szőtt. A legenda szerint az első találkozáskor egy bíborvitorlákkal felszerelt szerelemhajón érkezett, ahol aranyszínű baldachin alatt pihent, alig fedett testtel. Antonius első látásra beleszeretett Kleopátrába és hetekig tartó orgiákban vettek részt együtt. Később habár Antonius nős volt, egyiptomi szertartások szerint elvette Kleopátrát és három gyermekük is született.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás