promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk pokoli dologra készül, amivel megkeserítené az emberek életét
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt közben még mindig nem tudni, hogy lesz-e valami Elon Musk és Mark Zuckerberg bunyójából.

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezérigazgatója, és Elon Musk, a Tesla és a SpaceX vezetője, régóta rivalizálnak egymással. Utóbbi ugyebár a Twittert is megkaparintotta, ami azóta már X néven fut, míg a Facebookból Meta lett az idő múlásával. Ettől még a köznyelvben a Meta többnyire Facebook, míg az X Twtirrer.

A két tech milliárdos több alkalommal is vitába szállt egymással, de tudjuk nagyon jól, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ugyebár többször is előkerült, hogy szívesen megmérkőznének egymással, és nyáron Elon Musk már azt tweetelte, hogy készen állna egy ketrecharcra a Meta alapítójával.

A feszültség alapból nagy Zuckerberg és Musk között. A bunyót élőben közvetítenék, a bevételt pedig egy veteránok számára létrehozott jótékonysági szervezetnek ajánlanák fel, persze csak akkor, ha lesz az is az egészből valami. A sajtó mindenesetre rengetegszer kiemelten foglalkozott a ketrecharccal.

Még azt is megvizsgálták, hogy Zuckerberg 1,71 méter magas és 70 kilogramm, míg Musk 1,88 méter magas és 82 kilogramm. Ez azt jelenti, hogy Musk magasabb és nehezebb, ami előnyt jelenthet egy küzdelemben. Azonban Zuckerberg nemrégiben megmutatta, hogy ő is formában van, és MMA harcosokkal gyakorolgat, valamint folyamatosan jár dzsúdzsucu edzésekre is. Ez a dolog inkább már az ő malmára hajtaná a vizet.

Bill Gates, Zuckerberg valamint Musk is nem olyan rég zárt ajtók mögött tárgyalt az AI jövőjéről a Capitol Hillen, de utóbbinak a saját cége háza táján is van mit rendbe tennie.

Elon Musk most újabb pokoli dologra készül, mivel felvetette, hogy fizetőssé kellene tenni a X-et, mert így lehetne elkerülni a legjobban a tengernyi kamuprofilt. A techmilliárdos már bevezette az X Premiumot, de úgy néz ki jóval messzebb merészkedne.

Ezzel alaposan felforgatná az emberek életét, akik imádták az egykori Twittert, de a lépéssel előfordulhat, hogy végleg elsüllyesztené a hajót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás