promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Űrlények építették a piramisokat - mondta Elon Musk, Egyiptom azonnal reagált a kijelentésre
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elon Musk tudhat valamit, vagy megint csak a port kavarta fel? Sejtelmes posztot tett közzé.

Nem számít, mit gondolsz a felfoghatatlanul gazdag Elon Muskról, egy dolog biztos: a különc vállalkozó soha nem fél túlságosan megosztani a véleményét nyílvánosan, legyen szó űrutazásról a SpaceX-es vállalkozásán keresztül, vagy a COVID-19- elzárásokról, amelyekkel szembe ment, de a TESLA gyáros megfogalmazott már olyan véleményt is, hogy csak egy szimulációban élünk.

Azonban Egyiptom szerint most túl messzire ment, mivel évek óta kifejezi szkeptizmusát arra vonatkozólag, hogy ember építette-e az egyiptomi piramisokat?

Musk egy Twitter postban osztotta meg véleményét a nagyérdeművel a közelmúltban, amiről azóta is sokan beszélnek, köztük az egyiptomi utazási minisztérium és sok olyan ember szerte a világon, akik valóban hisznek az ősi űrhajós-elméletekben és az ősi idegenekben, amelyek az elmúlt években igazán népszerűvé váltak, mint konspirációs elméletek.

A véleménye pedig az alábbi: szerinte a piramisokat űrlények építették.

Lehet, hogy ez a nagyhatalmú multimilliárdos többet tud arról, hogy valójában mi történik Egyiptomban a legizgalmasabb építmények kapcsán, és hogy ki építette őket?

Az ellentmondásos tweet után Rania A. Al Mashat, Egyiptom nemzetközi együttműködési minisztere Twitter-üzenetében meghívta Elon Muskot, hogy látogasson el Egyiptomba, hogy maga fedezze fel és, hogy többet tudjon meg a piramisokról, és arról, hogy ki építette azokat.

„Nagy csodálattal követem a munkáját. Meghívom Önt és a Space X-et, hogy fedezze fel a piramisok építéséről szóló írásokat, és nézze meg a piramisépítők sírjait is” – írta a Twitteren a USA  Today beszámolója  szerint  a szakértő.

Musk nem reagált Egyiptom ajánlatára valószínű, hogy a világűrbeli projektjeivel, mint például a Space X-el, jobban el van foglalva, mint az ősi piramisokkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás