promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tragikus halálesetbe fulladt az ördögűzés, a vádlottakat mégis felmentették
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 26 éves Kennedy Ife teljesen normális fiatalemberként egyik pillanatról a másikra vált agresszívvá, majd a démoni megszállás jeleit mutatva a családját kezdte el bántalmazni, akik az ima erejében bízva szálltak szembe a gonosszal. De ez csak olaj volt a tűzre...

2016 augusztusában Kennedy hirtelen torokfájásra kezdett panaszkodni, amit egyre több indokolatlan dühkitörés követett. Néhány nap leforgása alatt agressziója csak nőtt, amit családja is furcsának vélt és kérdőre is vonták viselkedését. Ekkor Kennedy elmondta, hogy egy kígyó van a testében, aki különböző dolgokra akarja őt rávenni. Családja a hallottak és a látottak után, mivel vallásosak voltak, azonnal egy gonosz erő jelenlétére gondoltak, de amint ezt kimondták, a fiú nekirontott édesapjának, ütlegelni kezdte őt, majd beleharapott a nyakába és azzal fenyegetőzött, hogy ha nem hagyják békén, akkor a saját nemi szervét fogja levágni.

Az eset után a család összefogott és Kennedyt saját szobájának ágyához szíjazták, amiről a BBC is beszámolt hiteles forrásként az esetet követő bírósági tárgyaláson. Úgy közölték le a hírt, hogy:

A család ezután a következő három napban megpróbálta Kennedyt imával "meggyógyítani".

A fiú testvére Colin pedig azt nyilatkozta a rendőrségnek, hogy egyértelműen egy démon szállta meg fivérét, hiszen a viselkedése már nem volt természetes, hiszen egyik-pillanatról a másikra meg akarta ölni őket.

Meg kellett fékeznünk őt saját maga miatt. Világos volt, hogy ha nem tesszük meg, akkor megpróbált volna ártani a családunknak. - mondta el Colin.

Apjuk, Kenneth Ife megparancsolta családjának, hogy fohászkodjanak az Úrhoz hangosan Kennedy ágya mellett mindaddig, amíg a démon el nem hagyja testét. Ezzel a kéréssel a démon látszólag is egyre erősebbé vált, többször kiszabadította magát a szíjak alól és ilyenkor minden esetben bántotta családtagjait. Ütötte, rúgta, verte és harapta őket.

Kennedy Ife három napig volt így az ágyához kötözve orvosi ellátás nélkül, amikor is a bátyja kihívta a mentőket, hiszen démoni jelenlétet már nem tapasztaltak és testvére már a saját hangján panaszkodott kiszáradásra. A mentősök vizsgálódása alatt Kennedy hirtelen jött légzési problémákkal kezdett küzdeni, amin már segíteni sem tudtak és egészen pontosan 10:17 perckor halottnak is nyilvánították.

Kennedy Ife mind a hét családtagját emberöléssel, fogva tartással és egy sérülékeny felnőtt halálának okozásával vádolták. A boncolás során több mint 60 sebet, köztük egy lehetséges harapást találtak Kennedy Ife testén, és az apja, Kenneth Ife, valamint négy testvére is sérüléseket szenvedett.

Négynapos esküdtszéki tanácskozás után végül 2019. március 14-én mind a hét családtagot felmentették a vádak alól, ami azt jelenti, hogy elfogadták a démoni megszállás lehetőségét, mely igen ritka a jog történelmében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás