promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentést tett a NASA, erre várt az emberiség
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan hír jött, amelynek nagyon sokan örülni fognak.

A NASA az elmúlt években elképesztő projektekbe vágta a fejszéjét, és mindenről nagyon profin kommunikálnak is a médiatérben, és lassan az egész világ óriáis érdeklődést mutat a világűrben tapasztalt óriási felfedezések iránt. A Perseverance marsjáró küldetése a Marson hatalmas érdeklődésre tart számot, miközben a James Webb űrtávcső is elképesztően érdekes képeket küld haza a Földre, amely a világűr keletkezésének idejéből is tudósít minket. A NASA pedig az elkövetkező években az Artemis-program keretében újabb embereket akar juttatni majd a Holdra.

Most azonban óriási bejelentés érkezett a NASA-tól, amely sok tudományimádó ember számára nagyon fontos információ.

A NASA tehát egy újabb elképesztő vállalkozásba kezd, hogy még közelebb hozza a tudományt, és a NASA felfedezéseit az emberiséghez. Bejelentés érkezett, hogy 2023 nyarán beindítja a saját streamingszolgáltóját, amely a NASA+ címre hallgat majd. A NASA is beszáll tehát a streamingpiacra, így a Netflix, és többek között a Disney+ mellett már egy NASA+ nevű streaminget is elérhetünk majd. A NASA+-on alképesztő tartalmak jönnek majd, hiszen a rengeteg élő közvetítés mellett majd videósorozatok is jönnek majd.

Nagyon jó hír még az, hogy a streaming ingyenes lesz, sőt, még reklámokkal sem szakítják majd meg az adásokat, így nagyon sokan ezért is imádni fogják majd a platformot. Marc Etkind, a NASA kommunikációs irodájának munkatársa azt is elmondta, hogy a digitális jelenlétük átalakítása abban is a segítségükre lesz, hogy elmondhassák, hogyan tárja fel a NASA az ismeretlent a világűrben.

Íme a videó a nagy bejelentésről:

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás