promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelmeztet a NASA: egy óriási, három Szabadság-szobor nagyságú aszteroida tart a Föld felé
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A NASA információi alapján egy hatalmas aszteroida tart a Föld irányába, ami akkora, mint három New York-i Szabadság-szobor.

Nostradamus azt jósolta, hogy 2021 májusában eljön a világvége, ugyanis egy óriási aszteroida csapódik a Földbe. Ebből szerencsére nem lett semmi, hiszen szeptember van, és még mindig itt vagyunk, viszont egészen nyugtalanító, amit most a NASA közölt, ugyanis valóban felénk vette az irányt egy óriási méretű égitest.

A NASA szerint ma érkezik a 2021 NY1 nevű aszteroida, ami a becslések alapján 130-300 méteres, és körülbelül 33.800 km/h-val halad a Föld irányába – de nem kell aggódni, ugyanis nagyjából 1,56 millió kilométer távolságban fog elhaladni mellettünk, így nem jelent veszélyt ránk.

A NASA folyamatosan figyeli a világűrből érkező, potenciálisan kárt okozó égitesteket, és hiába megy el 1,56 millió kilométerre tőlünk a 2021 NY1, ez már elég közel van ahhoz, hogy foglalkozni kelljen vele – hiszen ha becsapódna a bolygónkba, az felfoghatatlan pusztítást eredményezne, főleg ilyen sebesség mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás