Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy aszteroida okozza a világvégét 2021 májusában?

Egy aszteroida okozza a világvégét 2021 májusában?

Tech & Tudomány

Egy aszteroida okozza a világvégét 2021 májusában?

Tech & Tudomány

Baranyecz János 12:12

Nostradamus jóslatai meglepően sokszor váltak valóra, 2021-ben pedig lehet, hogy minden eddiginél több szörnyűség fog történni velünk.

Az 1503-ban született francia csillagász, Nostradamus több olyan jóslatot is közölt a világgal, amik ténylegesen bekövetkeztek, hiszen előre látta például Hitler és Napóleon eljövetelét, illetve többek között a Holdra szállást is. 2021-re is meghökkentő, nagyon aggasztó dolgokat vízionált, amik közül sajnos bőven akad olyan, ami simán valóra válhat.

Nostradamus szerint 2021-ben egy aszteroida csapódik a Földbe, ami felfoghatatlan pusztítást és különböző természeti katasztrófákat fog eredményezni. Ez könnyen lehet, hogy az emberiség vesztéhez is vezethet, ráadásul állítólag a NASA éppen most is figyel egy 2009 KF1 nevű égitestet, aminél megvan az esély, hogy május 6-án nem tudja elkerülni a bolygónkat – szóval lehet, hogy pontosan erről beszélt a jós.

Ezen kívül egy orosz biológiai fegyver miatt kialakult zombiapokalipszist, gigantikus földrengést, durva napviharokat, globális éhezést és chipekkel az agyukban szolgáló szuperkatonákat is látott 2021-re Nostradamus. Bőven akadnak itt „érdekességek”, amik közül reméljük, hogy egyik sem fog megtörténni, hiszen a koronavírus-járvány így is eléggé megtépázta a világot, és nem hiányzik egy újabb szörnyűség.

Borítókép: Illusztráció / firstpost.com

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria