promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Hold okozza a Föld vesztét! A NASA merész küldetést indít, hogy belépjen a Hold belsejébe, és megakadályozza a katasztrófát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A NASA szerint a Hold letér a pályájáról, és bele fog csapódni a Földbe. Most embert küldenek vissza a Holdra, hogy megakadályozzák a katasztrófát. Erről szól Roland Emmerich új filmje, a Moonfall, aminek szinkronos előzetesét már megnézhetjük.

A katasztrófafilmek mestere, a Függetlenség napja, a Holnapután, a 2012 rendezője, Roland Emmerich egy különleges történettel rukkolt elő legújabb, rendkívül látványos filmjében. Az összeesküvés-elméletekért rajongó direktor egy interjúban elárulta, hogy forgatókönyvíró-társaival egy teljesen új teóriát találtak ki a Holdról és annak misztériumáról. A nézők egy eddig még nem látott sztorit láthatnak megelevenedni a mozivásznon.

A Moofall története szerint az emberiséget egy mindent elsöprő katasztrófa fenyegeti, amikor egy sötét, titokzatos erő eltéríti a Holdat a pályájáról, és közvetlenül a Föld felé löki. A becsapódás elkerülhetetlennek tűnik, a bolygó végveszélyben van. A káosz, és totális pánik közepette a NASA vezetője, és egykori űrhajósa, Jo Fowler egy meghökkentő teóriával áll elő, ami a megmenekülést jelentheti mindenki számára. Fowler összeáll az elszánt űrhajóssal, Brian Harperrel, és az összeesküvés-elméletek szakértőjével, K. C. Housmannal, hogy egy lehetetlennek tűnő küldetésen mentsék meg a világot. Ám arra egyikük sincs felkészülve, ami a Holdon vár rájuk.

A Moonfall-ban olyan színészek akcióznak az űrben és a földön, mint Halle Berry, Patrick Wilson, Donald Sutherland, Michael Peña, és a Trónok harca sztárja, John Bradley.

Roland Emmerich új szuperprodukciója 2022. február 3-án kerül a magyar mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás