promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Androidos telefonod van? Fontos hír jött, amely megváltoztathat mindent
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdekes hírek jöttek az Androidosok számára.

Tényleg forradalmi világot élünk a számítástechnikában és a digitális világban, ahogy a mesterséges intelligencia megjelent, és hódító útjába kezdett, sokan elkezdtek foglalkozni már a vadiúj jövővel, amely tényleg csak homályosan hasonlít a múltra. A ChatGPT óriási lökést adott a forradalomnak, hiszen rendkívül kifinomult válaszaival megmutatta, hogy igazából új korszak fog nyílni minden egyes szektorban, akár a munkahelyeken is óriási változások, átformálódások következhetnek.

Most kiderült, és erről a HVG is beszámolt, hogy az Androidos készülékekre is megérkezik az ingyenes ChatGPT applikáció, így bizony a Play Áruházban már visszaszorulhatnak azok az alkalmazások, amelyek magukra úgy hívják fel a figyelmet a ChatGPT óriási sikere és népszerűsége óta, hogy bizony ők is mesterséges intelligenciával operálnak. Az Androidosok számára tehát ez egy új korszakot jelent mostantól.

Az OpenAI először iOS-ra adta ki az alkalmazást, az ezen rendszert használói érhették el májustól az appot az alkalmazásáruházakban, júniustól már Magyarországon is el lehetett érni, az Androidosoknak várni kellett. A Techcrunch úgy ír az Androidos megérkezésről, hogy ez ugyanaz lesz, mint ami most elérhető iOS-en is. A pontos időpontot is lehet tudni, úgy tudni tehát, hogy ezen a héten érkezik meg a felhasználókhoz, de első körben az Amerikai Egyesült Államokban, majd utána Magyarországra is nagy valószínűséggel hamarosan. Mindeközben azonban már el lehet végezni az előjegyzést is az applikáció adatlapján,

hogy minél hamarabb megkaphassuk majd a mesterséges intelligenciát a telefonunkra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás