promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha használsz YouTube-ot, akkor tudnod kell erről
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlant lépett a YouTube, aminek sokan fognak örülni.

Hamarosan ismét újítás érkezik a világ legnagyobb videómegosztó platformjára. A The Wall Street Journal értesülései szerint a YouTube egy váratlan és izgalmas funkciót vezet be hamarosan, amivel elsősorban a játékok szerelmeseinek fognak kedvezni, de nagyon sok influenszer is örülni fog neki.

A YouTube ugyanis észrevette, hogy a tartalomgyártók nagy része játékosok, akiknek a csatornája is javarészt erről szól, így aztán elhoznak egy új korszakot a platform életében, vagyis hamarosan játszani is lehet majd a YouTube-on.

A The Wall Street Journal szerint azért, mert a Google most ebben látja a nagy bevételi lehetőségeket. Információk szerint a YouTube már meg is kérte pár alkalmazottját, hogy teszteljék a Playables nevű újdonságukat, ami közvetlenül a videómegosztón tenné lehetővé, hogy játsszunk. A játékokat asztali számítógépről és telefonról is el lehet majd érni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen játékok kerülnek fel a YouTube-ra, most még csak a Stack Bounce-ról tudni, aminek az a lényege, hogy labdával törjünk össze téglákat.

És hogy miért érzi annyira jó ötletnek mindezt a Google?

Az új funkcióra, mint egy újabb potenciális reklámbevételi forrásként tekintenek, szóval több pénz folyhat be nekik a játékok miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás