promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-t használsz? Brutálisan váratlan hír jött, amelyről azonnal tudnod kell
Borítókép:  Didem Mente / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM/Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden megváltozhat, ennek sokan örülni fognak, sokan pedig nem.

A Gmailt ma Magyarországon is több millión használják, így egy-egy hirtelen bejelentés, váratlan hír vagy fontos közlemény, illetve figyelmeztetés bizony majdhogynem az egész országot érinti, nagyon sok munkahelyen is ezt a Google emailküldő rendszert használják. akár egy-egy gomb más helyre történő áthelyezése is komoly dilemmát, és kellemetlen perceket okozhat nekünk, pedig lehet, hogy kiderül, sokkal jobban kézre áll majd az újítás.

Ám msot még nagyobb változásról írt cikket a The Sun.

A Gmail az utóbbi időben nagyon sok ráncfelvarráson esett át, és ezek a változások a jövőben is folytatódnak. A történelem kereke pedig abba az irányba fordult, hogy a mesterséges intelligenciát szinte lassan mindenhol bevezetik, amely komoly segítség lehet a mindennapokban, ám nem biztos, hogy ezeknek mindenki örül. A mesterséges intelligencia bevezetése ugyanis megosztó, annak ellenére, hogy rendkívül megkönnyítheti az életünket a jövőben. A Gmail-ben például a mesterséges intelligencia térhódítását Help me write-nak nevezik.

Az eszköz pedig a hírek szerint egész emaileket is képes lesz megírni a felhasználók helyet.

Nekünk igazából majd csak az emial tárgyát kell megadnunk, hogy kreáljon helyettünk egy levelet az AI. Miközben azt is meg lehet mondani, hogy igazából milyen hangnemben írja nekünk a levelet a mesterséges intelligencia, könnyedebbe, esetleg legyen sokkal formálisabb? Rajtunk múlik, és persze, ha kész a levél, azt nekünk nem kell elküldenünk, ez csak egy váz, bele is írhatunk, át is írhatjuk, de ha rendben találjuk, akkor akár mehet is a helyünkben.

A nagy-nagy újítás egyelőre tsztfázisban van, de valószínűleg nem lepődnek meg sokan, hogy a levelek helyettünk való megírása már opcionálisan létezik, tehát hamarosan találkozhatunk majd vele.

(via Ripost)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás