promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A körberajongott androidos telefonhoz már 90 ezer forint alatt hozzájuthatsz – mutatjuk, megéri-e az árát
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon is roppant népszerű ez az olcsó androidos telefon, amit a Samsung hozott el nekünk.

Jogosan tehetjük fel a kérdést, hogy vajon melyik az egyik legnépszerűbb androidos készülék, amit tényleg szeretnek is a vásárlók. A Tech2 kicsit fel is csigáz mindenkit a videója elején, hogy vajon a Galaxy S széria, Google Pixel vagy Redmi Note telefonról lehet szó?

Barabás Laci nem is húzza tovább az időt, és leleplezi, hogy az utóbbi évek legnagyobb példányszámban eladott telefonja a Samsung Galaxy A-széria, úgy mint a Galaxy A12, az A13 és megérkezett ezeknek az utódja is, az A14. A telefonnak ez a sorozata ugyebár Magyarországon is roppant népszerű a csábító ára miatt.

Amerikában ugyebár az Apple elképesztő fölényben van, ahol csaknem 57 százalékos a piaci részesedésük, ezután jön csak a Samsung közel 30 százalékkal. Az Apple globális szinten azonosan áll a Samsung céggel, 27-27 százalékkal, majd őket követi a Xiaomi.

Akárcsak az élelmiszerboltban, már az elektronikus eszközöknél is alaposan megnézzük a jelenlegi helyzetben, hogy szükségünk van-e valamilyen méregdrága készülékre, vagy ki tud szolgálni egy közép, vagy éppen alsóbb kategóriás is. Tény, ha csak a TikTok-ot pörgeted, és mellette teljesen alap dolgokra használod a telefont, akkor semmi értelme egy 3, vagy 400 ezer forintos mobilba beruházni.

Magyarországon ismét azért választhatják sokan a Samsung A14 modelljét, mivel roppant olcsó az ára. A Samsung Galaxy A14 4G 86.990 forint, míg az 5G-s változathoz 99.990 forintért juthatunk hozzá.

A Samsung Galaxy A-széria tehát tényleg igazán népszerű Magyarországon is, de alaposan át kell gondolnunk, hogy mire szeretnénk használni a telefont, mivel azért vannak hibái, főleg a 4G-s változat nem muzsikál olyan jól, amit a Tech2 a videójában szépen be is mutat.

A kártyafüggetlen piacon természetesen érdemes szétnézni, mivel találhatunk ennél jobb ár-érték arányú telefont. Ha mindenképpen a Samsung Galaxy A14-re csapnánk le Magyarországon, akkor érdemes az 5G-s változatot választani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás